Gigi Becali se răzgândeşte de la o oră la alta. Acum spune că vrea să folosească din nou numele „Steaua”

Gigi Becali spune că a atacat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decizia dată de Curtea de Apel, prin care i s-a interzis să mai folosească denumirea Steaua şi s-a declarat sigur că va va primi un verdict favorabil.

15 feb. 2017, 20:30
Gigi Becali se răzgândeşte de la o oră la alta. Acum spune că vrea să folosească din nou numele „Steaua”

Gigi Becali a anunţat miercuri că a cerut înlocuirea denumirii FC Steaua cu FCSB atât la LPF, cât şi la Registrul Comerţului, punând astfel în practică sentinţa dată de Curtea de Apel.

Citeşte şi Gigi Becali a schimbat OFICIAL numele echipei. Cum se va numi fosta STEAUA

La numai câteva ore distanţă, miercuri seara, Gigi Becali s-a schimbat cu 180 de grade şi parcă uitase deja ce a spus în ajun. El a anunţat că a atacat decizia Curţii de Apel de a nu mai folosi numele „Steaua” şi este sigur că judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie îi vor da dreptate: „Eu nu am luat echipa de la Armată, ci de la Asociaţie. Să-i cerceteze pe generalii şi pe miniştrii care au dat echipa Asociaţiei, nu mie. Ce problemă mai am eu? Nu vedeţi că ei nu contestă acea trecere, la care au semnat 10 generali şi trei miniştri. Eu numele Steaua o să-l câştig la Curtea Supremă. O să vedeţi că o să câştig, sunt sigur 100%„, a declarat Gigi Becali, la DigiSport.