Gigi Becali se retrage de la FCSB. „Vând pe oricine! Nu vreau să fiu batjocorit!”

Gigi Becali a anunţat, vineri, la o zi după înfrângerea cu 0-3 suferită de FCSB în faţa lui West Ham United, în UEFA Conference League, că se retrage din fotbal.

04 nov. 2022, 11:21
Gigi Becali se retrage de la FCSB. „Vând pe oricine! Nu vreau să fiu batjocorit!”

Gigi Becali se retrage de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a precizat că are în plan ca în 2-3 ani să se retragă, declarând că este gata să accepte oferte pentru jucători, pentru a-și recupera investiția făcută.

Citeşte şi: Gigi Becali dă cu piciorul la fotbal, vrea să investească în cereale, oi, industrie alimentară: „Vreau ca oamenii să aibă ce să muncească, numai să vrea”

„Încerc să văd ce pot face ca să mă retrag. Ăștia se distrează cu noi, se joacă. La mine poate pleca oricine. Eu sunt hotărât să mă retrag. Nu vreau să fiu batjocorit. La ora asta, sunt batjocură. Vine West Ham, cu care ne jucam pe vremuri, și mă bate cu jucători de 15 ani! Mă retrag! Spun că nu pot și ridic mâna. Înainte spuneam că fac, că dreg, dar mi-am dat seama că nu pot. Acum văd ce pot să vând ca să mă retrag. Vând pe oricine și mă retrag! Bine, nu acum și nu o să accept orice ofertă. Încet, încet, în 2-3 ani. Văd pe ce jucători pot lua bani, văd cât pot lua pe Tavi Popescu”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Citeşte şi: Gigi Becali s-a pus pe vândut sucuri naturale de fructe și legume. Clinica de oncologie în care a investit milioane de euro, cifre tot mai slabe

West Ham United a câştigat, joi, la Bucureşti, scor 3-0, meciul disputat în compania lui FCSB, în etapa a şasea a grupelor UEFA Conference League. În urma acestui rezultat, FCSB a terminat grupa pe ultimul loc, cu doar două puncte.