Gigi Becali şi-a anunţat retragerea de la FCSB. Ultima dorinţă a latifundiarului din Pipera

Gigi Becali a declarat că este gata să se retragă din fotbal, dar acest lucru se va întâmpla doar după ce FCSB va ai juca din nou în grupele UEFA Champions League. Patronul grupării din Berceni susţine că acesta ar fi ultimul obiectiv pe care îl mai are în sportul românesc.

26 ian. 2023, 15:55
Gigi Becali şi-a anunţat retragerea de la FCSB. Ultima dorinţă a latifundiarului din Pipera
Gigi Becali şi-a anunţat retragerea de la FCSB. Ultima dorinţă a latifundiarului din Pipera

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea de la FCSB. Latifundiarul din Pipera vrea să dea un tun financiar şi să încaseze 30-40 de milioane de euro de la UEFA, apoi se va retrage. „Este ultimul meu obiectiv în fotbal, să mai prind grupele Ligii Campionilor. După aceea, nu mă mai interesează, probabil mă voi retrage. Dar vreau grupele pentru că acum vorbim de 30-40 de milioane de euro din start. Sunt bani mulți”, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali, pus la punct de temutul interlop Beinur Nuredin. Ce mesaj i-a transmis patronului de la FCSB cel supranumit „Spaima Litoralului”

„Am văzut că s-au făcut 20 de ani de când am preluat Steaua. Am intrat în fotbal, am spus atunci că o să aduc Real Madrid și zicea Ovidiu Ioanițoaia că sunt nebun. Am vândut un jucător cu 11 milioane de euro (n.r.  – Dennis Man), asta nu s-a mai întâmplat niciodată. Am vândut jucători cu 9-10-11 milioane de euro. Am jucat în grupele Ligii Campionilor mai mult decât toate echipele din România, am făcut cea mai mare performanță pe care n-a făcut-o nimeni după Revoluție – semifinale de Cupa UEFA. Eu zic că am făcut ceva în fotbalul ăsta. Așa că ăia care zic să aduc specialiști, eu zic să-și pună pofta în cui, ei să-și vadă de treaba lor, iar eu de treaba mea”, a mai spus patronul celor de la FCSB.

Citeşte şi: Gigi Becali a recunoscut cum a făcut avere: „Eram necăsătorit, derbedeu, toate păcatele le-am făcut și atunci am spus să mă dau mare!”

Gigi becali a dezvăluit şi care a fost cel mai emoţionant moment din fotbal: „Cel mai și cel mai… momentul care a fost cu cea mai mare bucurie vreau să spun a fost momentul în care eram la pușcărie la Jilava, cu telefonul la ureche și să se termine meciul… cu cine am jucat atunci? (n.r. – cu Legia Varșovia) Atunci a fost cel mai frumos moment, pe hol aveam telefonul. Și atunci eu stăteam pe telefon și când a fluierat și a zis calificare, am plecat de pe hol, m-am întins în pat că aveam după ușa patul și am rămas un sfert de oră într-un fel de mare bucurie și în hohot de lacrimi, dar nu că de calificare… Adică, bă, și din pușcărie vă arăt că îl apăr (n.r. – ar fi zis Dumnezeu) și din pușcărie vă arăt că vă bate de acolo! I-am bătut de acolo, i-am spulberat de acolo! Eu, în pușcărie și eu îi băteam pe ei în Liga Campionilor”.