Gigi Becali şi-a schimbat părerea despre Christoph Daum. De la „drogangiu” şi „prostituat” la „deştept” şi „muncitor”

Gigi Becali a declarat că regretă faptul că l-a jignit pe Christoph Daum, actualul antrenor al echipei naţionale de fotbal, și își cere scuze pentru declaraţiile dure făcute la adresa germanului.

31 aug. 2016, 06:45
Gigi Becali şi-a schimbat părerea despre Christoph Daum. De la „drogangiu” şi „prostituat” la „deştept” şi „muncitor”

Gigi Becali şi-a schimbat părerea după ce Christoph Daum a renunţat să-l mai cheme pe Florin Niţă la echipa naţională, în condiţiile în care Steaua are meci, miercuri, cu CSMS Iaşi (restanţă din prima etapă), dar şi pentru că i-a permis lui Nicolae Stanciu să plece din cantoment, în Belgia, pentru a semna contractul cu Anderlecht.

„Am văzut că omul ăsta stă în România, munceşte în România. E om deştept, din ce-mi spun oamenii de fotbal. Ăsta are cuvânt, Daum, e bine văzut şi, dacă este aşa, eu îmi cer scuze pentru toate câte am făcut faţă de el”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali despre viitorul selecţioner al României: Un drogangiu şi un prostituat!

Laurenţiu Reghecampf şi Christoph Daum s-au contrat pe tema convocării lui Florin Niţă, dar Gigi Becali a negat existenţa unui nou conflict între Steaua şi echipa naţională: „Suntem în relaţii bune şi ne înţelegem bine cu Federaţia. L-au lăsat şi pe Stanciu, că puteau să zică… l-au lăsat pe Stanciu să se ducă şi să-şi facă analizele, să vină. Oamenii ne-au înţeles.

Acum câteva luni, Gigi Becali îl dfesfiinţa pe Christoph Daum: „O fi având un CV impresionant, dar nu știu dacă este un antrenor bun. Este un drogangiu și un prostituat. Nu sunt de acord cu numirea lui. Dacă ai fost un drogangiu și un prostituat nu poți să treci peste. Fața lui nu-mi inspiră încredere!”.