Gigi Becali stabileşte detaliile pentru NUNTA Teodorei. CINE este GINERELE

Zi mare în familia lui Gigi Becali. Latifundiarul stabileşte, duminică, detaliile nunţii fiicei sale Teodora. Gigi Becali este mulţumit de viitorul său ginere şi este pregătit să-l primescă în familie cu braţele deschise.

12 apr. 2015, 10:01
Gigi Becali stabileşte detaliile pentru NUNTA Teodorei. CINE este GINERELE

Proaspăt eliberat din închisoare, Gigi Becali profită de reunirea familiei în jurul mesei de Paşte pentru a pune la cale nunta Teodorei, fiica sa cea mare. Aceasta şi-a găsit iubit în timp ce tatăl său era după gratii, dar a aşteptat ca Gigi Becali să fie din nou acasă pentru a primi binecuvântarea părinţilor.

Gigi Becali este mulţumit de cel pe care fiica sa cea mare l-a ales să-i fie soţ şi îl vede deja ca pe fiul lui.

„Fetele mele vor avea prieten cand se casatoresc, unul cu care se casatoresc si punct, singurul lucru care ma poate face sa ma onorati este un barbat, un sot toata viata voastra, asta e singura onoare”, spunea Gigi Becali acum câţiva ani.

Alesul Teodorei, Mihai Ecobescu, are 24 de ani, este machedon şi provine dintr-o familie înstărită. Latifundiarul l-a dorit pe viitorul ginere chiar şi la Steaua. Aşa că Mihai se ocupă de ceva timp de departamentul de marketing al echipei.

Deşi socru mic, Gigi Becali va fi cel mai probabil cel care va întreţine atmosfera la nunta fiicei sale.