Gigi Becali, subiect de film. „Escroc sau victimă?” se întreabă ruşii

Gigi Becali a devenit cunoscut în toată Europa prin declaraţiile şi comportamentul său excentric, iar ruşii de la Sports au dorit să-l cunoască mai îndeaproape pe patronul FCSB şi au venit în România pentru a face un reportaj.

08 oct. 2019, 15:00
Gigi Becali, subiect de film. „Escroc sau victimă?” se întreabă ruşii

Escroc sau victimă? Adevărata poveste a lui Gigi Becali„, este titlul documentarului de 30 de minute despre viața patronului de la FCSB.  

Gigi Becali a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii ruşi, în schimb aceştia au vorbit cu Helmuth Duckadam și cu Sorin Ghionea, fost căpitan al Stelei.

Nimic nu este imposibil când vine vorba despre Gigi Becali. Poate face schimbările în timpul meciurilor din celula pușcăriei, să repare un Maybach de jumătate de milion de euro cu o rangă, să se autonumească un naționalist și să piardă de două ori la alegerile prezidențiale„, a fost concluzia lui Alex Smolianinov, autorul filmului despre Becali.

Potrivit Sport.ro, pe parcursul materialului, ruşii analizează afacerile cu statul făcute de Gigi Becali, conflictul cu Armata, implicarea lui Becali la echipă, perioada petrecută de acesta după gratii sau episodul în care patronul FCSB i-a sechestrat pe hoţii ce îi furaseră maşina.