Gigi Becali, testat la poliție de alcoolemie și antidrog după ce a intrat cu Rolls Royce-ul în șanț. A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după accidentul în care a fost implicat patronul FCSB Gigi Becali. Oamenii legi vor să ridice imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a identifica șoferul care a intrat pe contrasens și l-a forțat pe Gigi Becali să intre cu mașina în șanț.

13 nov. 2023, 11:33

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare din culpă și îl caută acum pe șoferul care a fost indicat de Gigi Becali ca fiind vinovat pentru faptul că a ieșit cu mașina de pe carosabil și a intrat în șanț. Oamenii legi vor viziona imaginile de pe camerele de supraveghere și îl vor chema la audieri, anunță România TV.

Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină.

Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică„, a spus Gigi Becali, potrivit România TV.

Citește și: Gigi Becali a apărut desculț într-o benzinărie. Imaginea cu latifundiarul din Pipera a devenit virală

Vă reamintim că latifundiarul din Pipera Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier duminică pe Centura Capitalei, în zona localității Dobroiești. Mașina Rolls Royce a ajuns în șanț după ce Gigi Becali ar fi evitat un șofer care nu s-a asigurat la intrarea într-o depășire.

Citește și: Gigi Becali a apărut desculț într-o benzinărie. Imaginea cu latifundiarul din Pipera a devenit virală

La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat şi a intrat intr-un şanţ. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localităţii Dobroeşti. La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unităţii de poliţie competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existenţa vreunei victime. Poliţiştii rutieri efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.