Gigi Becali, tras pe dreapta! Cum a fost surprins de agenţii de la Rutieră şi cum s-a terminat incidentul

Gigi Becali a fost nevoit să dea explicații în fața oamenilor legii, după ce un echipaj de la Poliţia Rutieră l-a tras pe dreapta.

06 ian. 2020, 20:42
Gigi Becali, tras pe dreapta! Cum a fost surprins de agenţii de la Rutieră şi cum s-a terminat incidentul

Gigi Becali a comsi-o în trafic și din această cauză a trebuit să se „spovedească” în fața oamenilor legii. Aflat la volanul Bentley-ul de 250.000 de euro „confiscat” de la nepotul intrat în dizgrație, Gigi Becali a fost tras pe dreapta de un echipaj de la Poliţia Rutieră, după ce ar fi blocat circulația în Dorobanți, scrie Cancan.

Imediat ce a oprit bolidul de lux, patronul FCSB a coborât din mașină și s-a îndreptat către polițiști. A scăpat basma curată și asta pentru că oamenii legi ar fi fost destul de indulgenți și nu l-ar fi sancționat pentru abaterile din cauza cărora l-au oprit.

Gigi Becali va fi bunic. Cum a aflat că fiica sa este însărcinată şi care a fost prima reacţie

Gigi Becali a apărut cu un superb bolid de lux, evaluat la un sfert de milion de euro, un Bentley Bentayga. Din câte se pare, vestitul om de afaceri i-a „confiscat” Bentley-ul de 250.000 de euro nepotului intrat în dizgrație, Vasile Geambazi.

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali şi-a riscat permisul de conducere şi a vorbit la telefon în timp ce se afla la volan. Gestul putea să-l coste extrem de scump, dacă prin zonă s-ar fi aflat vreun polițist vigilent. Și asta pentru că noul cod rutier vine cu o amendă dură pentru șoferii care vorbesc la telefon în timp ce conduc. Cei care sunt prinși de poliție în timp ce folosesc telefonul mobil riscă să rămână fără permisul de conducere vreme de o lună, pot fi sancționați cu 9-20 de puncte și plătesc o amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei.