Gigi Becali, din nou în INSTANŢĂ. Veste TERIBILĂ pentru patronul FCSB: „Nu mai are nicio şansă!”

Gigi Becali a fost avertizat de Dumitru Costin, liderul BNS și secretarul general al AFAN, că măsura de a-i trimite în şomaj tehnic pe mai mulți dintre fotbaliștii lui FCSB este una care va oferi câștig de cauză jucătorilor în instanţă.

02 iun. 2020, 04:53
Gigi Becali, din nou în INSTANŢĂ. Veste TERIBILĂ pentru patronul FCSB: „Nu mai are nicio şansă!”

Gigi Becali i-a trimis în şomaj tehnic şi le-a redus salariile la 75% din salariul mediu brut lui Adrian Popa, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Cristi Bălgrădean și Harlem Gnohere. Toţi au anunţat că vor chema clubul în instanţă pe motiv că au fost trimişi în șomaj tehnic, deși restul colegilor lor au continuat chiar și să se antreneze și să încaseze noul salariu, negociat după startul pandemiei.

„Cunosc exact ce și mai ales cum s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte simple și foarte clare, fotbaliștii vor câștiga litigiile, iar clubul va fi bun de plată”, a declarat Dumitru Costin.

Veste PROASTĂ primită de GIGI BECALI. Anunţul care îi provoacă PIERDERI IMENSE

Liderul BNS a argumentat de ce FCSB e în pericol: „Din două motive. În primul rând, fiindcă a aplicat măsura în mod selectiv. Adică pe unii i-a trimis în șomaj tehnic, iar pe alții nu, deși toți au fix același domeniu de activitate. Nu e ca și cum cei pe care i-a trimis lucrau la ghișeu, să zicem, și nu mai aveau obiectul muncii, iar ceilalți munceau în alt sector și a fost nevoie de ei în continuare. Apoi, în al doilea rând, notificările trimise jucătorilor n-au fost făcute în termen legal, după care s-a revenit și s-a admis că a fost o eroare materială, ceva… În concluzie, dacă jucătorii vor deschide acțiuni în instanțele sportive, sută la sută vor câștiga”.

Gigi Becali nu mai respectă STAREA DE ALERTĂ. „Ce poate să-mi facă mie Poliţia?”

FCSB nu este singurul club care a apelat la procedura de șomaj tehnic.

„Știți câte cluburi au respectat termenele și întreaga procedură legală care spune cum și mai ales când, ca dată, să notifici jucătorii? Un singur club, rețineți, unul singur!”, a precizat Dumitru Costin.