Gigi Becali, ultimul ordin dat din închisoare

Gigi Becali vrea să cucerească un nou titlucu STEAUA în Liga 1. Chiar dacă în ultima perioadă este copleşit de problemele de sănătate pe care le are, omul de afaceri nu uită Steaua. El a luat legătura încă de săptămîna trecută cu preşedintele Valeriu Argăseală şi i-a transmis să le vireze jucătorilor salariile pe luna ianuarie. “Vreau ca toată lumea să fie mulţumită, nu vreau să avem întîrzieri la salarii. Vreau ca băieţii să înceapă cu bine campionatul”, i-a spus Becali lui Argăseală.

16 feb. 2014, 09:24
Gigi Becali, ultimul ordin dat din închisoare

Gigi Becali a luat legătura încă de săptămîna trecută cu preşedintele Valeriu Argăseală şi i-a transmis să le vireze jucătorilor de la STEAUA salariile pe luna ianuarie. “Vreau ca toată lumea să fie mulţumită, nu vreau să avem întîrzieri la salarii. Vreau ca băieţii să înceapă cu bine campionatul”, i-a spus Becali lui Argăseală.

Gigi Becali a mers şi mai departe cu promisiunile pentru jucători. fanatik.ro a aflat că omul de afaceri le-a transmis că le achită şi primele restante, dar cu condiţia să fie pe primul loc în Liga 1.”Spuneţi-le jucătorilor că dacă vor ajunge pe primul loc, atunci am să le achit şi primele restante. Nu am uitat de înţelegerea pe care am avut-o cu ei pentru meciurile de anul trecut, cu Ceahlăul şi pentru cele două partide cu Astra. Să le băgaţi la prime şi partidele cu Chiajna şi U Cluj, chiar dacă teoretic jocurile astea nu sînt aşa de grele, însă sînt extrem de importante. Condiţia principală este să ajungem pe primul loc”, le-a spus latifundiarul din Pipera oamenilor săi.

Doi jucători vor încasa bani mai mulţi decît restul colegilor. FANATIK.RO a aflat că Lucian Sănmărtean şi Claudiu Keşeru primesc în Ghencea, pe lîngă primele obişnuite, şi nişte prime speciale în funcţie de obiectiv. Aceste bonusuri au fost stabilite încă de la parafarea actelor. “Contractele acestor băieţi sînt beton. Dacă îşi vor atinge obiectivele, atunci Gigi îi va umple de bani”, a mai mărturisit un apropiat al celor doi fotbalişti pentru fanatik.ro.

Citeşte şi S-a realizat MARELE VIS al lui Gigi Becali. STEAUA l-a transferat pe jucătorul dorit de patron