Gigi Becali vrea 7 milioane de euro pe Gnohere. Care e jucătorul pentru care a scos din buzunar 3 milioane

Gigi Becali a declarat, joi, la Pro X, că Harlem Gnohere este dorit de o grupare, iar el a cerut 7 milioane de euro pentru transferul francezului. Becali a precizat că l-a vrut pe George Puşcaş la FCSB atunci când era legitimat la Inter Milano, dar jucătorul nu a fost de acord.

01 nov. 2018, 09:34
Gigi Becali vrea 7 milioane de euro pe Gnohere. Care e jucătorul pentru care a scos din buzunar 3 milioane

Eu nu am cerut 5, am cerut 7 milioane pe Gnohere. Nu este echipa de care spuneţi voi (n.r. – Al Nasr). O să vedem acum, când o să înceapă transferurile în iarnă. De-aia am cerut atâţia bani, am zis: risc să pierd campionatul. De-aia am cerut foarte mulţi bani, măcar dacă risc, măcar să iau foarte mulţi bani. Chiar dacă nu pleacă Gnohere o să mai vină cineva. Pentru Puşcaş am dat trei milioane, puteam să-l iau. N-a vrut el să vină. La echipa cealaltă, unde a fost. Dacă el nu vrea să vină, n-ai cum să-l iei„, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a precizat că FCSB abordează confruntarea cu Dunărea Călăraşi, din Cupa României, „mai degrabă cu gândul la următorul meci„. „Am hotărât împreună, Dică a propus şi eu am fost de acord ca mare parte din jucători să nu fie nici în lot măcar. Vor fi numai copii de 14-15 ani„.

Gigi Becali consideră că dintre meciurile care urmează, cel mai complicat este cel cu Dinamo. „Cu Dinamo e cel mai complicat meci întotdeauna, şi decât CFR şi decât toate. Când joacă cu noi parcă prind aripi. În play-off ei dacă nu sunt aşa de puternici, ei cu noi oricum ar fi joacă extraordinar de bine. Cu ceilalţi n-ar juca extraordinar, cu noi da”.