Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua. Câţi bani este gata să pună pe masa MApN: „Ce e circăraia asta? Terminaţi odată!”

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit intenția sa de a cumpăra marca Steaua, în ciuda disputelor legale anterioare cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA). Latifundiarul din Pipera a oferit detalii despre oferta sa și a sugerat o posibilă pagubă de 100 de milioane de euro la clubul finanţat de MApN.

12 feb. 2024, 20:40
Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua. Câţi bani este gata să pună pe masa MApN: „Ce e circăraia asta? Terminaţi odată!”
Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua. Câţi bani este gata să pună pe masa MApN: "Ce e circăraia asta? Terminaţi odată!"

Gigi Becali vrea să cumpere marca Steaua. Acesta a menționat că ar fi dispus să plătească pentru marcă, dar numai în anumite condiții.

„Hotărâre de Guvern și să o scoată la licitație! Hai să vedem cât costă și să o vindem dacă costă atât de mulți bani. Pentru ce să cheltuim bani, când putem să luăm bani? Marca reprezentând fotbalul. O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000 o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș. Toate mărcile. O cumpăr de 10 ori mai mult. S-a evaluat 7.000 de euro Universitatea Craiova. Atât a evaluat-o instanța. Dau și eu de zece ori mai mult, dau 70.000, dau 140.000, dau de 20 de ori mai mult. N-a fost mare Maxima Craiova? A fost evaluată în instanță cu doar 7.000 de euro. Scoate-o la vânzare! Valorează mult? La vânzare! Și atunci vedem cât costă și atunci o iau și termină bâlciul. Asta e împăcarea. Dar la licitație. La licitație, să vedem cât costă”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu l-a demis pe şeful Corpului de Control după ancheta de la CSA Steaua. Premierul va ordona un nou control la clubul Armatei

Goigi Becali a subliniat că este interesat de cumpărarea mărcii Steaua, mai ales după ce a aflat că există o posibilă pagubă de 100 de milioane de euro asociată acesteia, conform unor rapoarte ale Corpului de Control: „Noi vom câștiga procesele și apoi nu au ce să facă. Sau e posibil să vină unul la putere să zică „Ce e circăraia asta? Terminați odată! Pentru ce cheltuiți bani?”. Stați să vedem Curtea de Conturi că nu știm ce s-a întâmplat acolo, cică 100 de milioane pagubă. Așa a fost raportul. Am auzit la TV. 100 de milioane pagubă a găsit Corpul de Control. Pentru ce circăraia asta? Facem România mare sau ne batjocorim de ea? Și dacă nu aș câștiga-o eu… Ce spuneți voi de marca aia? Că face bani, d-aia o țineți și d-aia faceți fotbal cu ea, aia e motivarea”.