Gigi Becali îi cere lui Traian Băsescu GRAŢIEREA. Vezi cererile făcute de mama sa şi de călugării de la Athos

Gigi Becali îi cere preşedintelui Traian Băsescu graţierea, informează România TV. Cererea a fost depusă la Preşedinţia României în urmă cu o săptămână de mama latifundiarului.

14 sept. 2013, 13:03

Gigi Becali îi cere preşedintelui României, Traian Băsescu, graţierea. Latifundiarul, profund marcat de tragedia sinistraţilor din judeţul Galaţi, doreşte să meargă acolo şi să îi ajute. El s-a oferit să refacă albia râului care a ieşit din matcă, precum şi casele distruse de viitură.

Cerea de graţiere a lui Becali a fost depusă de acum o săptămână de mama sa la Preşedinţia României. Potrivit România TV, cererea a fost semnată şi de 140 de călugări de la Muntele Athos.

Preşedinţia a menţionat însă faptul că nu a fost primită până în prezent nicio cerere de graţiere.

Gigi Becali a mai depus o cerere vineri în temeiul legii 275 din 2006, care prevede ca în caz de calamitate deţinuţii din penitenciarul Jilava să participe ca voluntari acolo unde va fi nevoie.

Gigi Becali a trimis şi o scrisoare pentru sinistraţi. Acesta a aflat de la televizor de dezastrul provocat de ape din judeţul Galaţi şi vrea să îi ajute pe sinistraţi. Latifundiarul a dat ordin ca mai multe TIR-uri pline cu alimente, îmbrăcăminte şi saltele să meargă la sinistraţi. Caravana cu ajutoare a ajuns, sâmbătă, în zonele afectate.

Peste 3.600 de persoane au fost evacuate în judeţul Galaţi din cauza inundaţiilor provocate de ploile şi viiturile din ultimele zile.

Citeşte şi Patriarhia Română ajută familiile afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi


loading...
Partenerii noștri