Gigi Becali: „Vreau să ies din viaţa publică, poate nu îmi mai fac dosare”

Gigi Becali a anunţat că de Revelion a fost la biserică. Omul de afaceri a anunţat, în exclusivitate la România TV, că vrea să iasă din viaţa publică pentru că se teme că va avea parte de alte dosare.

01 ian. 2020, 14:46

Din viaţa publică vreau să cam ies. Daca cumva esti în sondaje pe acolo, că ei te baga în sondaje, nu te anunţă dar te baga. Dacă vede cineva că esti în sondaje, ei zic ia sa mai facem un dosar penal, sa il avem noi la mână. Vreau să îi anunţ ca nu mă mai intereseaza politica şi să mă lase în pace, să termine cu dosarele„, a spus Gigi Becali, la România TV.

„Noaptea dintre ani, toată viața mea de acum înainte, de la ora 11 la ora 03 noaptea în biserică. Am petrecut anul 2019 cu intrarea în 2020, în biserică. La mănăstire unde am fost eu și dacă preotul este vrednic, face moliftele Sfântului Vasile. Noaptea asta e o noapte de pace, mai frumoasă pentru că se face mai rar”, a precizat Gigi Becali la România TV

Gigi Becali, mesaj pentru procurorul care i-a pus sechestru pe avere: „Fă-i dosar penal lui Sf. Mina pentru favorizarea infractorului” 

„Rugăciunea mea: Desfătează-te în Domnul și el va primi cererea inimii tale. Lui nu trebuie să îi ceri nimic. El știe mai bine ce trebuie să își dea. Eu zic mereu rugăciunea: Doamne Iisuse Hristoase miluiește-mă. (…) Mai am nevoie de ceva înafară de mântuire?”, a mai spus Becali, precizând că nu pre amai ascultă muzică, nici măcatr Maria Tănase, şi că vrea să se retragă din viaţa politică pentru a nu mai avea parte de dosare de la procurori.