Motivul STUPEFIANT pentru care GIGI BECALI nu a fost eliberat din PUŞCĂRIE

GIGI BECALI. Finanţatorul stelist GIGI BECALI a fost foarte aproape de a fi eliberat înainte de Paşte. GIGI BECALI urma să petreacă alături de familie, dar un eveniment de ultimă oră a dat totul peste cap. GIGI BECALI este încarcerat la Poarta Albă.

12 apr. 2014, 08:14
Motivul STUPEFIANT pentru care GIGI BECALI nu a fost eliberat din PUŞCĂRIE

GIGI BECALI. Acum cinci ani, în 2009, când GIGI BECALI a fost arestat prima dată, el a fost eliberat în Săptămâna Mare. Episodul se putea repeta în 2014, dar lucrurile au luat o întorsătură neplăcută pentru GIGI BECALI.

Miron Cozma, fostul lider al minerilor, ştie de ce nu a fost eliberat GIGI BECALI.

„Dacă EBa candida la europarlamentare, GIGI BECALI era liber de Paşte. Băsescu chiar ne crede pe toţi idioţi?. Sunt sigur că dacă EBa candida, Băsescu îi dădea drumul lui GIGI BECALI în Săptămâna Mare. Vă daţi seama ce capital avea? EBa nu a candidat şi GIGI BECALI nu e liber!”, a declarat Miron Cozma în Ring.

GIGI BECALI trebuie acum să urmeze alţi paşi în demersul său de a primi zilele libere, la care are dreptul conform legii, mai ales că există un precedent.

„E doar o plângere elementară, respectiv o acţiune în contencios, la Curtea de Apel Bucureşti. E o altfel de acţiune în oglindă faţă de acţiunea doamnei Moldovan, deţinuta de la Târgşor, care a câştigat în contencios procesul cu ANP. Este necesară o nouă acţiune în contencios împotriva ANP pentru că, deşi a existat acea hotărâre, în cazul Moldovan se pare că ANP refuză să dea curs tocmai interpretărilor făcute de instanţă. Respectiv să recunoască faptul că este un drept şi nu doar o facultate lăsată la dispoziţia ANP. Este un drept recunoscut, care trebuie recunoscut ca atare şi acordat”, a declarat Maria Vasii, avocata lui GIGI BECALI.