VESTE-BOMBĂ: Gigi Becali A IEŞIT din PUŞCĂRIE

Gigi Becali a iesit, luni dimineata, din Penitenciarul Poarta Alba. Gigi Becali a inceput munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi.

28 apr. 2014, 08:47
VESTE-BOMBĂ: Gigi Becali A IEŞIT din PUŞCĂRIE

Gigi Becali a fost transportat in localitatea constanteana Ovidiu, acolo unde este situata Academia lui Gica Hagi, anunta ziare.com. Finantatorul Stelei a luat in primire un birou amenajat special pentru el, in care isi va desfasura activitatea de-acum inainte.

„Noi avem un contract semnat cu penitenciarul care prevede ca numai dansii pot oferi detalii despre detinuti”, a declarat Ciprian Mihai, ofiterul de presa al Academiei Hagi.

Gigi Becali, DAT DE GOL de cel mai bun PRIETEN

Gigi Becali se afla incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta, acolo unde executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare. Finantatorul campioanei va fi transportat dimineata la locul de munca, va lucra fara a fi supravegheat de gardienii inchisorii si se va intoarce seara in celula.

Scandal IMENS provocat de GIGI BECALI la STEAUA

Gigi Becali a incercat sa iasa din puscarie pentru a munci inca de la inceputul acestui an, atunci cand Academia Hagi a solicitat penitenciarului un numar de detinuti pentru diverse munci. El nu a fost selectat in primul „lot” de condamnati care au ajuns sa munceasca in cadrul academiei.