GIGI BECALI ar putea fi eliberat condiţionat în februarie

Gigi Becali a primit în luna septembrie o permisie de cinci zile de la conducerea penitenciarului Poarta Albă şi va mai primi de sărbători o altă permisie de cinci zile. În februarie, finanţatorul Stelei speră să obţină eliberarea condiţionată. 

18 nov. 2014, 07:55
GIGI BECALI ar putea fi eliberat condiţionat în februarie

Încarcerat pe 20 mai 2013, Gigi Becali a încercat prin toate metodele legale să iasă din puşcărie, însă magistraţii i-au respins fiecare solicitare. Mai mult, faptul că Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale l-a determinat pe latifundiar să se consoleze cu gîndul că va fi eliberat cel mai devreme anul viitor. În tot acest timp, patronul Stelei va avea un comportament ireproşabil şi va încerca să nu intre în conflicte la Poarta Albă. 

GIGI BECALI a primit ultima lovitură. „A refuzat să mănânce, citeşte rugăciuni!”

În luna februarie 2015, Gigi Becali va depune prima solicitare de eliberare condiţionată. Conform surselor FANATIK, finanţatorul clubului din Ghencea şi-a mandatat avocaţii să pregătească dosarul, promiţîndu-le, totodată, apărătorilor săi că nu va intra în nici un clinci cu “tovarăşii” de suferinţă care să-i compromită şansele de a fi eliberat. În luna februarie, Gigi ar împlini 19 luni de detenţie şi ar fi eligibil pentru eliberarea condiţionată. 

Patronul Stelei speră din tot sufletul că solicitarea din februrarie îi va fi aprobată şi deja s-a apucat, conform surselor FANATIK.RO, să mai scrie o carte. Ar fi cea de-a doua editată de Becali din momentul în care se află încarcerat. “Muntele Athos, patria ortodoxiei” a fost deja tipărită, are 180 de pagini şi va fi lansată de Sărbători. În carte, cititorii vor găsi pasaje şi imagini emoţionante din periplurile lui Gigi pe Muntele Athos. 

Gigi Becali, cea mai tare AROGANŢĂ din PUŞCĂRIE. Este PREA TARE