GIGI BECALI, decizie SURPRIZĂ luată în ÎNCHISOARE

Gigi Becali a renuntat la orgoliu si a acceptat sa negocieze cu Ministerul Apararii Nationale pentru marca Steaua.

26 dec. 2014, 06:26
GIGI BECALI, decizie SURPRIZĂ luată în ÎNCHISOARE

Gigi Becali si sefii de la Armata vor incepe negocierile imediat dupa Anul Nou, a dezvaluit Viorel Paunescu, prieten apropiat al latifundiarului din Pipera.

„Este un impas si e foarte important pentru Steaua si pentru Clubul Sportiv al Armatei sa se rezolve. Steaua e foarte importanta pentru sportul romanesc si, vreau sa repet, are cei mai valorosi fotbalisti si e echipa care a castigat Cupa Campionilor Europeni. E o echipa de forta si se simte ca e tratata asa de toate echipele din Europa. Oricine vinde, vrea sa vanda scump, iar cine vrea sa cumpere, vrea sa cumpere ieftin. Nu e o treaba care e batuta in niste piroane mari, ca atat costa si atat se intampla. Trebuie o evaluare corecta, avand in vedere ca si potentialul financiar al echipei de fotbal, daca nu merge in cupele europene, e mai slab”, a afirmat Viorel Paunescu la Digi Sport.

„Avand in vedere ca Steaua vrea, nu vrea, joaca foarte bine, este o reclama si pentru clubul celalalt, care are sectii de sport altele decat fotbalul si financiar ar ajuta ca aceste sectii sa mearga mai departe”, a mai precizat Viorel Paunescu.

Declaratiile lui Viorel paunescu vin ddupa ce presedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argaseala, sustinea ca nu vor exista negocieri cu Armata pe aceasta tema, iar daca echipa nu va mai putea utiliza marca va folosi alte culori si o alta emblema.