Lovitură DURĂ primită de GIGI BECALI din partea naşului GICĂ HAGI

Gigi Becali îl vrea pe Ianis Hagi la Steaua, dar Gică Hagi nu vrea să îşi dea acordul pentru acest transfer. "Regele" crede că fiul său are şanse mici de a fi titular la Steaua, astfel că preferă să-l mai ţină la Viitorul.

06 ian. 2015, 07:16
Lovitură DURĂ primită de GIGI BECALI din partea naşului GICĂ HAGI

Gigi Becali a purtat o discuţie pentru transferul lui Ianis Hagi chiar cu „Regele”.

„Gică, îl vreau pe Ianis la Steaua. Păstrezi procente la un ulterior transfer, îţi dau şi bani pe el, iar peste trei-patru ani o să vezi că o să îl vindem pentru cel puţin 10 milioane de euro. Hai să facem afacerea asta. Nu o să regreţi!”, i-a spus Gigi Becali lui Gică Hagi, conform Fanatik.

Gică Hagi nici nu vrea să audă despre un eventual transfer, cel puţin în acest moment, susţin surse din anturajul Stelei: „Gică este tipul de om care se gîndeşte la absolut toate detaliile pentru tinerii fotbalişti. El este convins că Ianis nu poate să joace la doar 16 ani titular la Steaua. Băiatul lui nu ar avea unde să joace nici la a doua noastră echipă, deoarece Gigi Becali a desfiinţat în urmă cu patru ani Steaua II. Gică este conştient că Ianis la această vârstă are nevoie de meciuri în picioare, iar la el la Academie o poate face aproape la toate echipele centrului său”.