Lovitură DURĂ pentru GIGI BECALI. Anunţ BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ

Steaua cu opt colturi, noua sigla pe care Gigi Becali a ales-o pentru echipa sa, apartine altui club. Este vorba de Venus Bucuresti, grupare legendara, reinfiintata in 2013. Sefii ecestei echipe au inregistrat sigla la OSIM.

12 ian. 2015, 16:12
Lovitură DURĂ pentru GIGI BECALI. Anunţ BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ

Steaua vrea sa imprime deja noua setma pe tricouri, dar lucrurile nu sunt deloc simple. Steaua cu opt colturi dorita de Gigi Becali apartine lui Venus, echipa care a facut istorie in perioada interbelica, cu opt titluri castigate.

Venus a a fost reinfiintata de un om de afaceri, iar in prezent evolueaza in Liga a IV-a! Sefii clubului au inregistrat la OSIM emblema in care apare steaua cu opt colturi si cea care a fost putata pe piept de jucatori legedari intre 1915 si 1949.

„Am vazut si noi noua stema a Stelei si putem spune un singur lucru. Clubul nostru a inregistrat steaua cu opt colturi la OSIM, iar in 2014 am primit si Certificatul de Marca. De aici, lucrurile sunt simple. Din cate stiu eu, daca ei nu vor putea folosi acest logo pana nu primesc dreptul de la OSIM, iar cum noi avem deja certificatul, nu vad cum vor avea parte de un raspuns pozitiv. Nu putem spune ca suntem deranjati de demersul lor, avem o pozitie de neutralitate, insa cred ca Steaua trebuie sa ramana la steaua cu cinci colturi, asa cum Venus, din istorie, are steaua cu opt colturi. Aici e vorba de identitate, de istorie. Daca o vor folosi, atunci se poate ajunge la alte probleme, procese”, a spus Robert Ticleanu, presedintele lui Venus, pentru Cancan.