Veste URIAŞĂ pentru GIGI BECALI. Eliberat CONDIŢIONAT!

Gigi Becali are şanse mari ca de Paşte să fie acasă. latifundiarul din Pipera este foarte aproape de a fi eliberat condiţionat din închisoare.

18 ian. 2015, 12:12
Veste URIAŞĂ pentru GIGI BECALI. Eliberat CONDIŢIONAT!
„Și-a anunțat apropiații că sunt șanse foarte mari ca de Paști să fie acasă, să fie  eliberat condiționat. Vorbele sale sunt bazate pe calcule precise și conform legilor în vigoare din România”, au precizat sursele autorizate din anturajul patronului stelist pentru Fanatik.

Gigi Becali s-a comportat impecabil în spatele gratiilor, iar zilele muncite și cărțile scrise îl fac pe acesta pasibil de eliberarea condiționată.

„Dacă nu vor exista impedimente din partea oamenilor legii, de Paști sunt acasă! Sărbătorile mi le voi face alături de mama, nevastă și fetele mele”, a fost anunțul făcut de Gigi Becali către apropiați.

Dacă dosarul lui Gigi Becali va fi considerat a fi în regulă de către Comisie, acesta va primi avizul de eliberare condiţionată, însă acest lucru va avea loc doar dacă şi judecătorii vor fi de acord cu această decizie, chiar şi în eventualitatea unui recurs trimis la Tribunal.


loading...