Gigi Becali, la masă cu un SUPER FOTBALIST din LIGA I. Îl vrea la STEAUA

Gigi Becali s-a relaxat în ultima zi de libertate la un mall din Bucureşti, unde s-a întâlnit, aparent întâmplător, cu unul dintre cei mai vânaţi fotbalişti din Liga I.

30 mart. 2015, 09:16
Gigi Becali, la masă cu un SUPER FOTBALIST din LIGA I. Îl vrea la STEAUA

Gigi Becali l-a reperat in multime pe Felipe Texeira, mijlocasul de la Petrolul, dorit in repetate randuri la Steaua, mai ales dupa plecarea lui Lucian Sanmartean in Arabia Saudita. Gigi Becali l-a chemat la masa lui pe fotbalist. Cei doi au discutat pret de cateva minute, timp in care Ionut Lutu s-a grabit sa memoreze numarul de telefon al fotbalistului in agenda proprie, scrie WOWbiz.ro. O data discutia incheiata, portughezul in varsta de 34 de ani a salutat politicos si a plecat (VIDEO AICI).

La o zi dupa intalnirea inopinanta cu Texeira, Becali a acordat un interviu la iesirea de la slujba obisnuita de duminica, de la biserica din Pipera.

„Pe mine ma interesează mantuirea! Voi credeţi ca mai are Steaua vreo valoare pentru mine? Pentru mine Steaua va fi o societate comerciala care va castiga bani, iar eu la randul meu voi dona respectivele sume la bolnavi si biserici”, a spus Gigi Becali.