Lovitură CUMPLITĂ pentru GIGI BECALI. Anunţul care îl termină DEFINITIV

Gigi Becali are din nou probleme cu fanii Stelei. Aceştia vor să organizeze un miting de amploare pe 7 iunie, ziua în care s-a înfiiţat Steaua, în urmă cu 68 de ani.

05 mai 2015, 14:51

Stelistii ii cheama pe toti suporterii alaturi de actiunea promovata pe toate paginile dedicate ros-albastrilor pe Facebook.

„7 iunie. O zi de referinta pentru universul nostru. O zi unica. Nu exista o zi mai potrivita pentru a iesi cu totii in strada. Lansam provocarea catre toti stelistii adevarati, catre toti cei care isi dau viata pentru culori si in primul rand catre LIDERII DE GALERII, ca fara ei nu putem organiza nimic. Nu mai vrem sa stam in case si sa asteptam ce anume? Nu deranjam… nu se simt deranjati! Ajunge. Paharul s-a umplut. Avem nevoie sa fim uniti pentru cauza noastra comuna… STEAUA BUCURESTI! TREBUIE SA ORGANIZAM PROTESTUL ASTA CU ORICE PRET! Pe 7 iunie clubul nostru drag implineste 68 de ani de existenta. E momentul perfect sa ne strangem cu totii sa ne strigam si sa ne sustinem cauza! STEAUA SUNTEM NOI! Pai daca suntem noi, haideti sa aratam asta. Ajunge cat am hibernat in case! INAINTE!”, este mesajul pe pagina Ultras Steaua Bucuresti 1947.