Gigi Becali, decizie INCREDIBILĂ la STEAUA. Reacţia dură a FRF

Gigi Becali a luat o decizie ciudată legată de Steaua: nu a vrut să înscrie o grupă de juniori în campionatul de elită, deşi cheltuielile ar fi fost infime. Culmea, Valeriu Argăseală a votat pentru reînfiinţarea acestei competiţii!

18 aug. 2015, 10:08
Gigi Becali, decizie INCREDIBILĂ la STEAUA. Reacţia dură a FRF

FRF a decis să înfiinţeze un campionat de elită pentru juniori, cu o organizarea asemănătoare cu cea din Liga I. Steaua continuă să ignore grupele de copii şi juniori şi nu s-a înscris în competiţie.

Marcel Puşcaş, manager de dezvoltare la FRF şi fost preşedinte al Stelei, susţine că oficialii campioanei au cerut în schimb să înscrie juniorii într-o competiţie inferioară, unde vor disputa meciuri contra unor echipe mult mai slabe.

„Steaua nu a înscris echipă în campionatul de elită. Vrea să joace în cealăltă categorie, cu Ciorogârla şi Bolintin Vale… Dacă asta e atitudine de club de elită în Europa… Cluburile de primă ligă primesc în jur de 80.000 de euro pe an pentru dezvoltarea centrelor de copii şi juniori. Acest turneu de elită este finanţat de FRF. Asigurăm transportul şi cazarea. Deci, practic, nu-i costă nimic. Argăseală ştie despre lucrurile astea, el a votat pentru înfiinţarea campionatului de elită. Dinamo are echipă înscrisă. S-au înscris cluburile de tradiţie din România, Universitatea Craiova, Univeristatea Cluj… Vor fi meciuri foarte echilibrate”, a declarat Marcel Puşcaş pentru ProSport.