GIGI BECALI, vizită FULGERĂTOARE în vestiarul Stelei. ANUNŢ INCREDIBIL

Gigi Becali i-a vizitat pe fotbaliştii de la Steaua la antrenament şi le-a transmis că vor primi câte 50.000 de euro de om dacă întorc rezultatul cu Rosenborg, 0-3 la Bucureşti, şi se califică în grupele Europa League.

22 aug. 2015, 13:18
GIGI BECALI, vizită FULGERĂTOARE în vestiarul Stelei. ANUNŢ INCREDIBIL

Gigi Becali a mers la jucători imediat după ce l-a convins pe Mirel Rădoi să renunţe la demisie.

„Gigi Becali n-a venit ca să-i certe, ci ca să le transmită un mesaj clar: trageți cu dinții în Norvegia și, în caz de calificare, aveți o primă de 50.000 de euro de om”, a povestit cineva din club pentru GSP.

EXCLUSIV Gigi Becali a scăpat „porumbelul”. Ar fi fugit în străinătate ca să scape de PUŞCĂRIE

Gigi Becali știe că o răsturnare a rezultatului de 0-3 din turul cu Rosenborg e puțin probabilă, dar a vrut să le fie clar jucătorilor că au de ales între a primi 50.000 de euro plus păstrarea salariilor și a nu primi 50.000 plus o reducere de salarii.

„Gigi Becali le-a mai zis că are încredere în echipă, că titlul rămâne obiectivul principal și că Mirel Rădoi are sprijinul lui necondiționat. Dar i-a și avertizat să se uite în jur la insolvențele de la Dinamo, Rapid și celelalte cluburi și să facă un efort tocmai pentru că ei n-au avut niciodată probleme cu banii”, a adăugat omul din club.