Gigi Becali, reacţie INCREDIBILĂ după ce soţia sa a fost chemată în INSTANŢĂ

Gigi Becali a reacţionat după Luminiţa Becali şi Lucian Mihai Becali, soţia şi nepotul, au fost chemaţi în faţa instanţei de către o societate foarte cunoscută pe piaţa imobiliară. Potrivit informaţiilor, la mijloc sunt anumite pretenţii pe care compania le are asupra terenurilor deţinute de cei doi. Procesul a fost înscris la Judecătoria Buftea.

26 sept. 2015, 13:30
Gigi Becali, reacţie INCREDIBILĂ după ce soţia sa a fost chemată în INSTANŢĂ

Gigi Becali spune că soţia sa nu deţine nici un teren şi că nu înţelege de ce a fost chemată în judecată.

„Ar trebui sa ma cheme pe mine in instanta. Nevasta mea nu detine nici un teren in coproprietate cu nepotul meu. Au mai aparut… lovitura grea pentru Becali si Hrebenciuc la Avicola Bacau! Nu am stiut ca exista Avicola Bacau. Nu am facut afaceri cu Hrebenciuc nici de un euro!”, a spus Gigi Becali la România TV.

Citeşte şi Soţia lui Gigi Becali, chemată în faţa judecătorilor

„Pe mine nu ma mai pot leza. Stiti de ce? Pentru ca raman rece la toate. Nu ma mai itnereseaza. Mie nu mi-a venit acasa nici o adresa. E posibil ca cineva sa o fi dat in judecata pe nevasta mea asa, de nebun, dar nu are pentru ce. Eu nu stiu de asa ceva, daca nu s-a dat termen”, a mai spus Gigi Becali.

Latifundiarul a mai precizat ca toate afacerile familiei sunt pe numele sau: „Eu nu am pus fetele mele, nevasta mea, mama si sora mea in niciun fel de afaceri. Eu le-am facut toate. Nevasta mea nici nu a semnat alaturi de mine decat acolo unde era obligatoriu, dar a semnat numai la notar. La noi, barbatii fac afacerile si aduc banii, iar nevestele au grija de casa si de familie”.