Gigi Becali, supărat că ministrul Sănătăţii nu s-a închinat la învestire. Ce spune despre Dacian Cioloş

Gigi Becali este deranjat de faptul că Patriciu Achimaş-Cadariu, ministrul Sănătăţii, nu a făcut semnul crucii la învestirea de la Cotroceni.

22 nov. 2015, 11:34
Gigi Becali, supărat că ministrul Sănătăţii nu s-a închinat la învestire. Ce spune despre Dacian Cioloş

Gigi Becali nu înţelege de ce ministrul Patriciu Achimaş-Cadariu a refuzat să-şi facă semnul crucii.

„Eu consider aşa, fiecare neam îşi are religia lui… la neamul lor din strămoşi, musulmanii au religia lor, evreii au religia lor. Noi, românii, neamul nostru, avem religia ortodoxă creştină, dacă suntem creştini trebuie să ne închinăm, aşa să-mi ajute Dumnezeu, noi îl avem pe Hristos! Atunci te închini lui şi-ţi faci sfânta cruce, dacă nu faci sfânta cruce, eu nu te vreau ca neam al meu. Omul fără cruce nu-l are pe Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali.

Când a aflat că nici premierul Dacian Cioloş nu a făcut semnul cruncii, Gigi Becali a spus: „Despre Cioloş nu vreau să vorbesc, am fost mândru când l-am audiat în comisia de agricultură, a răspuns în trei limbi străine şi a fost aplaudat în sală, m-am mândrit cu aşa român. Despre el nu vreau să vorbesc, îl cred de bună credinţă. Nu trebuie să ne fie ruşine, Cioloţ e un om competent, dar dacă nu faci crucea, poţi să faci tu ce vrei, nu mai poţi să conduci niciun guvern”.