Gigi Becali anunţă două TRANSFERURI MARI la STEAUA

Gigi Becali a dezvăluit numele fotbaliștilor care vin și pleacă în această iarnă la Steaua. Pe lista venirilor sunt doi foşti jucători ai echipei.

07 dec. 2016, 11:52
Gigi Becali anunţă două TRANSFERURI MARI la STEAUA

Gigi Becali anunţă mutări spectaculoase la Steaua.

„Golubovic o să plece. Mai pleacă și Dan Popescu, iar Alex Bourceanu pentru că nu mai are contract. Să vedem, poate pe Bourceanu îl mai ținem 6 luni că ne folosim de el. Aganovici mai pleacă. Achim nu pleacă, de ce ar pleca, ce a făcut Achim? Ne folosim de el, fiindcă își face treaba lui. Vor pleca 4-5 jucători. Vor și veni 4-5 jucători. De Gnohere nu mai vorbesc până nu intră în ultimele 6 luni. Ce am zis despre el așa va fi.

Teixeira și Junior Morais sunt primii doi care vin. Asta pe lângă Alibec. Discutăm și cu Budescu. E posibil să vină Szukala, e posibil să vină Rusescu. Negociem! E posibil să iau vreo 4 și de la Gică. Iau 10 jucători dacă e nevoie. De Rusescu avem mare nevoie. El e un liant între fundași și atacanți. Vin împrumut, el cu Szukala! Turcii dau o parte, noi dăm o parte din bani”, a spus Gigi Becali.

„Vreau să-i dau 4-5 goluri lui Dinamo și gata. Păi, cum să mă bată Dinamo? Ei trebuie să aibă doar galerie. Și Llullaku e în cărțile noastre. Păi ce să fac? Stau să joc fotbal cu Dinamo? Vreau să o spulber pe Dinamo, să o decapitez. Vreau să rup colții la câini. Nu au ei cum să se întărească așa cum fac eu. Indienii n-au bani de fotbal”, a mai declarat Gigi Becali.