Gigi Becali, încă un milion de euro de la Anderlecht. GEST INCREDIBIL al campioanei BELGIEI

Steaua s-a mai ales cu un milion de euro grație titulului câștigat de Anderlecht, dar și datorită corectitudinii belgienilor. Nicolae Stanciu a bifat în chiar ultima etapă meciul nr. 20 ca titular, activând astfel clauza din contractul de transfer.

23 mai 2017, 10:28
Gigi Becali, încă un milion de euro de la Anderlecht. GEST INCREDIBIL al campioanei BELGIEI

Nicolae Stanciu a fost vândut de FCSB la Anderlecht în vara trecută pentru 7,8 milioane de euro, sumă la care se mai adăugau alte clauze în cazul în care echipa se califica în preliminariile Champions League. Un milion de euro ar fi ajuns în conturile steliștilor doar dacă Nicolae Stanciu ar fi început ca titular cel puțin jumătate dintre meciurile din campionat.

Până duminică, românul avea 19 și mai avea nevoie de unul singur. S-a întâmplat la partida cu Oostende, câștigată de gazde în ultima etapă, cu 3-2. Nicolae Stanciu a ajuns la 20 de partide ca titular, iar Gigi Becali a mai luat un milion de euro.

Astfel, suma de transfer a ajuns la 8,8 milioane de euro și se mai poate adăuga un milion dacă Anderlecht va mai merge în preliminariile UCL în unul dintre următoarele 4 sezoane, iar în acel an Nicolae Stanciu prinde din nou cel puțin 50% din meciurile din campionat.