Gigi Becali şi-a făcut stână cu 200 de oi la Pipera. „Eu le pasc, eu le mulg. Mă bucur când se umple găleata de lapte!”

Gigi Becali şi-a făcut stână cu 400 de oi şi petrece toata ziua printre ele, pe un teren ce valorează câteva milioane de euro.

24 mai 2017, 11:39
Gigi Becali şi-a făcut stână cu 200 de oi la Pipera. „Eu le pasc, eu le mulg. Mă bucur când se umple găleata de lapte!”

Gigi Becali si-a facut o stana de 400 de oi pe un teren foarte scump din Pipera si a declarat la România TV ca petrece cateva ore pe zi printre animale.

„Am vreo 150-200 de oi… Ma surprinde faptul ca m-ati prins si acolo. Aici unde pasc eu oile acum, terenul face vreo 200 de milioane. Eu le pasc, eu le mulg. Daca imi place… Ccum altul se duce la sala sa traga de fiare, mie imi place sa mulg oile”, a spus Gigi Becali.

„Mie imi aduce aminte de inocenta. Acolo e un stalp pe dupa care ma ascundeam eu, a venit odata militia calare si a vrut sa ma calce cu calul. Sunt amintirile mele din copilarie. Ma duc si noaptea cateodata, ele pasc… vin inapoi, pleaca… ma duc noaptea la ele si ma uit cum mananca”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Gigi becali suţine că terenul pe care pasc oile este foarte valoros: „E un teren valoros, de 200 de milioane de euro, sunt aproape 100 de hectare. Oricum nu il vand, pentru ca terenul creste. De ce sa stea degeaba cand pot sa pasca oile pe el? O sa creasca si blocuri acolo, dar peste 7-10 ani, cand o sa coste terenul un miliard! Am mai multe terenuri, o sa le mut oile undeva. Asta e cel mai frumos lucru, ma bucur cand se umple galeata de lapte, cand sunt oile satule, asta e bucuria mea!”.