Gigi Becali l-a anunţat pe Nicolae Dică în pauza competiţională. Ratarea cupelor europene a cântărit decisiv

Gigi Becali e foc şi pară după ratarea calificării în grupele Europa League şi e hotărât să schimbe din temelii situaţia la echipă. Patronul i-a anunţat pe Dică şi MM care sunt jucătorii pe care vrea să-i dea afară, dar şi care ar fi fotbaliştii pe care i-ar putea aduce în iarnă.    

10 sept. 2018, 09:05
Gigi Becali l-a anunţat pe Nicolae Dică în pauza competiţională. Ratarea cupelor europene a cântărit decisiv

Ratarea cupelor europene a agitat serios apele la FCSB. Nicolae Dică nu mai e atât de sigur de postul lui, iar Becali pare că e capabil oricând să-l demită pe tehnician. Nu doar la nivelul băncii e incertitudine la gruparea roş-albastră.

Patronul i-a anunţat deja pe Dică şi Mihai Stoica de faptul că în iarnă vor fi restructurări masive în lotul FCSB-ului. Echipa fusese construită pentru a rezista pe toate fronturile, dar eşecul din Europa a schimbat complet calculele. 

Concluzia? Sunt prea mulţi fotbalişti şi unii vor fi forţaţi să plece. Zlatinski e ultimul venit, dar va fi şi primul plecat. Mijlocaşul a jucat doar 45 de minute la FCSB, iar prestaţia dezamăgitoare i-a fost fatală. Becali n-a acceptat scuza că bulgarul nu era pregătit fizic pentru debut. ”Îmi pare rău că l-am luat. Nu e cum mă aşteptam”, a tunat patronul.

O mutare surprinzătoare ar putea fi cea a lui Romario Benzar. Surprinzător, Becali l-a luat în vizor pe fundaşul dreapta, în ciuda faptului că centrarea perfectă de la golul lui Gnohere, cel care a mai umplut conturile steliştilor în Europa, în meciul cu Hajduk, a plecat din piciorul său. Dacă nu îşi va reveni până în iarnă, atunci Benzar va fi ori forţat să plece, ori trecut pe linie moartă.

De situaţia lui Benzar depinde şi transferul lui Jakolis. În cazul în care jucătorul venit de la Viitorul nu va reveni la forma bună din trecut, atunci Jakolis va fi încercat din ce în ce mai mult în poziţia de fundaş dreapta. Croatul nu se apără însă foarte bine, dar are un aport excelent în atac.

Lucian Filip are şi el poziţia ameninţată la FCSB. Mijlocaşul este de mult timp la echipă, dar accidentările l-au împiedicat să ajungă la nivelul pe care roş-albaştrii îl aşteptau. Becali vrea un om capabil să paseze decisiv şi să marcheze, iar Filip nu poate face aşa ceva. Pentru zona de închizător, FCSB îi are deja pe Nedelcu, Pintilii şi Ovidiu Popescu.