FOTO Gigi Nețoiu a ajuns de nerecunoscut. Milionarul s-a transformat radical. Ce spune despre Victor Pițurcă: „E o chestie regretabilă”

Gigi Nețoiu a ajuns de nerecunoscut. Fstul acţionar de la Dinamo a avut o apariţie incredibilă la partida dintre FC Voluntari şi CFR Cluj, încheiat cu vitoria campioanei României. Toată lumea a rămas fără cuvinte când l-a văzut.

02 feb. 2023, 09:47

Gigi Nețoiu a ajuns de nerecunoscut. Milionarul a fost extrem de discret cu aparițiile sale după ce şi-a ispăşit condamnarea din „Dosarul Transferurilor”. Astfel, venirea lui pe stadion a fost una cu totul şi cu totul suprinzătoare, iar transformarea radicală a atras toate privirile.

Citește și: Atac cu topoare acasă la Gigi Nețoiu. Un angajat al afaceristului a fost la un pas de moarte: A început să înjure și să amenințe!

Gigi Nețoiu a ajuns de nerecunoscut

Gigi Neţoiu a afişat un look complet schimbat faţă de perioadă în care se bucura alături de Cristi Borcea pentru victoriile celor de la Dinamo. Omul de afaceri a fost de nerecunoscut, dar nu a ezitat să se oprească pentru a vorbi despre problemele bunului său prieten, Victor Piţurcă.

Cred 100% în nevinovăția lui. E o chestie… am rezolvat problema cu COVID-ul și a rămas Pițurcă vinovatul?! E o chestie regretabilă ce i se întâmplă, dar sunt sigur că e nevinovat”, a spus Gigi Neţoiu despre Victor Piţurcă.

Avocatul lui Victor Pițurcă aruncă bomba în scandalul arestării

Avocatul lui Victor Pițurcă aruncă bomba în scandalul arestării fostului selecționer și al fiului său. Avocatul Iancu Toader a dezvăluit că a fost chemat de urgență marți seară la Tribunal, după ce Alexandru Pițurcă a fost dus în secret în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, asta deși, acesta avea mandat de reținere pentru 24 de ore care expira în cursul zile de miercuri.

Probabil că Parchetul având acest drept discreționar a luat hotărârea că trebuie să îl cheme din nou, eventual să îi aducă la cunoștință măsura procesuală care se impunea sau să îl audieze raportat la noile elemente care au reieșit din această audiere, care a durat destul de mult. Victor Pițurcă și-a menținut poziția și a precizat clar că își susține nevinovăția.

A spus clar că evident s-ar fi prezentat în orice situație deși s-a simțit foarte rău și că va da o declarație la momentul în care va lua la cunoștință tot materialul probatoriu, având în vedere calitatea pe care o are acum, de inculpat.

Nu ar fi o situație de negare, ci doar de respectare a unui drept procedural, dânsul urmând ca ulterior să își formuleze o apărare față de ce se întâmplă acolo, menținându-și chiar poziția de nevinovăție”; a spus avocatul lui Victor Pițurcă, al România TV.