Gina Gogean, despre bătăile încasate de gimnaste

Gina Gogean este una dintre gimnastele care condamnă atitudinea Mariei Olaru, care vorbeşte în careta autobiografică despre tratamentele inumane pe care a fost nevoită să le îndure la antrenamente.

03 iun. 2016, 18:53

Ginei Gogean a reacţionat pe pagina ei de Facebook, supărată cu numele antrenorilor Ocavian Bellu şi Mariana Bitang sunt târâte în noroi.

Elisabeta Lipă, reacţie SCANDALOASĂ după dezvăluirile Mariei Olaru

„Urmăresc cu tristeţe şi durere în suflet tot ceea ce se întâmplă în ultima perioada în gimnastică românească… acea lume care, pe mine m-a format şi realizat că om, acea lume pe care eu am iubit-o şi o iubesc, o lume care astăzi este lovită din toate părţile. Pot să vă mărturisesc că în toată activitatea mea ca sportivă nu am fost supusă niciodată unor atmosfere tensionate sau rele tratamente. Despre ce vorbim? Şi am avut o impresionantă carieră competiţională!!! Am format împreună cu antrenorii o echipă bazată în special pe colaborare şi respect reciproc, având un singur ţel…să obţinem rezultate!!!”, a scris Gina Gogean.

Mariana Bitang, REACŢIE ŞOCANTĂ după ce Maria Olaru a dezvăluit că era BĂTUTĂ

„Sportul de înalta performanţă implică rigurozitatile specifice disciplinei respective, însemnând sacrificii de ambele părţi, dar care ni le-am asumat. Nu a fost nimeni obligat să facă gimnastică, fiecare a fost liber să aleagă ce doreşte. Gimnastica este un sport frumos, care ne place tuturor, dar şi sportul care necesită foarte multă muncă, până să ajungi pe podium. Aş dori să nu se înţeleagă, că gimnastică înseamnă doar «sacrificiu» şi să ştergem cu buretele tot ceea ce s-a realizat până acum, cât şi implicarea şi contribuţia fiecăruia la obţinerea rezultatelor pentru România!”, a mai spus Gina Gogean.

Abuzurile de la lotul de gimnastică, într-o carte tulburătoare. Maria Olaru: A fost teroare, am fost bătută!

Maria Olaru, după bătăile încasate de la Octavian Bellu: Nu mă răfuiesc cu nimeni, nu mă victimizez

GINA GOGEAN

– de două ori vicecampioană olimpică 1992 (cu echipa) şi 1996 (individual compus)

– de trei ori bronz olimpic în 1996 (cu echipa, sărituri, paralele)

– 9 titluri de campioană mondială în 1994 (cu echipa, sărituri), 1995 (cu echipa, sol), 1996 (sărituri, sol), 1997 (cu echipa, sol, paralele)

– 5 titluri de campioană europeană în 1992 (sol), 1994 (cu echipa, paralele, individual compus), 1996 (cu echipa).