Gina Matache, ironică după ce fiica ei Oana s-a filmat alături de noul ei iubit: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți”

Vestea că sora Deliei va divorța de tatăl copiilor săi, a luat pe toată lumea prin surprindere. La două zile după ce Oana s-a filmat alături de noul ei iubit, Gina Matache a postat o imagine cu bărbatul cu care se iubește acum fiica ei.

01 mart. 2023, 17:48
Gina Matache, ironică după ce fiica ei Oana s-a filmat alături de noul ei iubit: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți”

Oana Matache a anunțat recent că va divorța de Răzvan Miheț, bărbatul cu care are doi copii. La două săptămâni după ce a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat, sora Deliei a confirmat despărțirea la soțul ei.

Citiți și: Oana Matache a anunţat oficial divorţul! Motivul pentru care a plecat de acasă cu cei doi copii

Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că cei doi păreau că se înțeleg foarte bine. La două zile după aceasta s-a filmat alături de noul iubit, mama ei, Gina Matache a publicat o imagine cu bărbatul alături de care fiica ei trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Postarea ironică a Ginei Matache despre noul iubit al fiicei sale

„Aveți grijă ce psihiatru alegeți”, a scris interpreta de muzică populară, pe pagina ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gina Matache (@ginamatache7)

Imediat după această postare, oamenii s-au arătat contrariați de reacția acesteia și s-au gândit dacă nu cumva contul ei a fost spart și altcineva a scris în numele ei.

„Vreau sa cred ca v-a fost spart contul si nu dvs ați postat asa ceva 🙁 Sunteți mama ei , trebuie susținută la fiecare pas indiferent de plăcerile pe care le aveți dvs. Nu e de ajuns ca toti sar cu gura pe ea si ‘ o pun la colt ‘ pentru ce face sau ce nu face?! Cred ca are nevoie de susținerea dvs mai presus de orice :)”, a scris o femeie.

Reacția Oanei Matache, după ce mama ei i-a ironizat iubitul

Contactată de reporterii de la Antena Stars, Oana a avut o  primă reacție în scandalul online care pare să fi început între mama și iubitul ei.

”Cine e bine, e bine, cine nu e bine, nu e bine. Imaginile vorbesc de la sine.”, a spus Oana Matache, conform spynews.ro

Reacția Ginei Matache este extrem de controversată, mai ales că vine la patru zile după ce aceasta a publicat o imagine cu fostul ei ginere. Răzvan Miheț apare în timp ce se juca împreună cu unul dintre copii, iar artista a scris  „Am cel mai tare tătic”.

Oana Matache a vorbit recent pe o platformă de streaming, despre motivele care au făcut-o să divorțeze de soțul ei  și a mărturisit că pe Radu l-a cunoscut la filmările unui videoclip.

„A fost o perioadă foarte grea și când aud de la cineva ”mă bucur pentru voi” e total altceva față de ce am auzit până acum. (…) Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: vreau să mă mut cu doi copii singură. (…) E o chestie care s-ar fi întâmplat oricum. Faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile.

Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. E o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii. Nu e nicio piedică. (…) Cunosc foarte multe femei care trăiesc în căsnicii din astea super toxice și nu vorbesc neapărat de bătaie sau chestii de genul ăsta, că toxicitatea poate lua foarte multe forme. Efectiv nu au de ales decât să stea în căsnicia aia, pentru că majoritatea femeilor care au doi copii nu au mai muncit de minim 5 ani. E foarte greu să-ți iei copiii și să-ți refaci viața în condițiile în care, legal, soțul tău dă ca pensie alimentară ceva % din salariul minim pe economie. Te alegi cu 6-700 de roni pe lună. (…)” a spus sora Deliei.

Citiți și: Gina Matache, prima declarație despre divorțul fiicei sale: „Sunt alegerile ei”