Gina Matache nu a mai rezistat. Mama Deliei a izbucnit pe rețelele sociale: „Am trăit degeaba”

Gina Matache nu a mai rezistat și a răbufnit pe rețelele sociale, acolo unde, în ultima vreme, este din ce în ce mai activă. Mama Deliei nu ezită niciodată să își exprime părerile sincere pe marginea diferitelor subiecte, la fel a făcut și de această dată.

22 mart. 2023, 17:55
Gina Matache nu a mai rezistat. Mama Deliei a izbucnit pe rețelele sociale: „Am trăit degeaba”
Gina Matache nu a mai rezistat

Gina Matache nu a mai rezistat. Cântăreața de muzică populară a deschis un subiect care a fost intens dezbătut în țara noastră pe parcursul ultimilor ani. Din ce în ce mai multe persoane au ales să devină influenceri pe platformele de socializare, meserie din care se câștigă extrem de bine și care le permite acestora să ducă o viață liniștită din punct de vedere financiar.

Citește și: Gina Matache, în culmea fericirii. A petrecut cu soțul Oanei și cei doi copii. Imaginile au făcut furori pe Internet

Gina Matache nu a mai rezistat

Acest subiect a iritat-o pe Gina, pentru că artista consideră că multe staruri îi privesc cu un aer de superioritate pe cei care duc o viață modestă, acest lucru petrecându-se inclusiv în cadrul unităților de învățământ.

Gina Matache a postat o fotografie cu ea din tinerețe, în care apare îmbrăcată în uniforma pe care o purta atunci când era elevă, împreună cu un mesaj. „Pe vremea mea, așa arăta uniforma de liceu. Poate nu era cea mai frumoasă, poate ne enerva să o purtăm, dar eram toți egali la școală. Astăzi e greu să ții pasul cu fetele de baștani, cu starurile care te privesc de sus… Mai nou, observ că ești prost dacă ai o meserie banală. Ești luat peste picior dacă nu ai cont pe TikTok, unde stai la cerșit. Pfhai… am trăit degeaba.”, a scris revoltată Gina Matache, pe contul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gina Matache (@ginamatache7)

Gina Matache plânge de dorul fiicei sale

Recent, Gina Matache a postat o poezie cu subînțeles pe rețelele sociale. Versurile sunt foarte profunde și emoționante, iar artista a vrut probabil să le transmită urmăritorilor cât de mult o afectează îndepărtarea de fiica ei.

Un pic de durere te face profund,
Mai multă durere te-afundă prea mult.
C-un pic de avere n-ai lipsuri în casă,
Cu multă avere n-ai somn şi te-apasă.
Un pic de-mplinire te face mai bun,
Prea multă împlinire te face nebun.
Un pic de putere te face mai tare,
Prea multă putere pe alţii îi doare.
C-un pic de respect eşti încrezător,
Cu prea mult respect devii sfidător.
Un pic de-ngrijire te ţine mai bine,
Prea multă îngrijire-i o hibă-n gândire.
C-o slujbă, desigur, ai pâine pe masă,
Dar dacă ai zece, n-ai masă, n-ai casă.
Păstrează, creştine, măsura în toate,
Deloc nu e bine, iar prea mult te-abate
Încet, dar şi sigur de la pocăinţă.”, este poezia postată de Gina Matache.