Gina Matache și Radu Siffredi au îngropat securea războiului. Mama Oanei Matache se declară mulțumită de noul ginere: „Mi-a plăcut ce am văzut”

Gina Matache a făcut câteva declarații după ce fiica ei, Oana, a participat la concursul „Power Couple România”, alături de iubitul ei, Radu Siffredi. La început, mama artistei nici nu voia să audă de noul partener al fiicei sale.

04 mai 2024, 17:06
Gina Matache și Radu Siffredi au îngropat securea războiului. Mama Oanei Matache se declară mulțumită de noul ginere: „Mi-a plăcut ce am văzut”
Gina Matache și-a schimbat părerea despre Radu Siffredi, iubitul fiicei sale

După ce a aflat că Oana matache a divorțat de Răzvan Miheț, Gina Matache a răbufnit și l-a criticat pe noul partener al fiicei sale, Radu Siffredi. Mama artistei nu a fost de acord cu decizia Oanei și nu a ezitat la acea vreme să o critice în mod public.

În trecut, între Gina Matache și Radu Siffredi au existat unele tensiuni, însă, se pare că apele s-au liniștit, iar pacea dăinue din nou în familia Matache. Recent, Oana și Radu au particpiat la „Power Couple România, o emisiune dedicată cuplurilor, oferindu-le celor de acasă o perspectivă nouă asupra poveștii lor de iubire.

Citește și: Oana Matache, apariție deocheată în plină zi! Cum a reacționat Radu Siffredi când și-a văzut iubita în ipostaza asta

Gina Matache a vorbit și ea despre relația dintre Radu Siffredi și fiica sa și spune că acum vede cu alți ochi drumul pe care cel doi îl parcurg împreună.

„Nu știu ce să zic, nu pot să zic nici că am avut emoții. La cum le știu eu pe ele mai căprițe așa, era imposibil să nu reușească. Eu le țineam pumnii, dar eram obișnuită cu ele, eu le știu. Mi-a plăcut ce am văzut, dar mie mi se părea că puteau să facă mult mai multe, la cum le știu eu. Dar una peste alta a fost ok”, a declarat Gina Matache, pentru WOWbiz.

Relația dintre Gina Matache și fostul soț

Ion Matache, tatăl Deliei și al Oanei Matache, a renunțat la călugărie după 20 de ani și s-a întors acasă, în 2018, în casa în care a locuit alături de mama fiicelor sale. Bărbatul s-a confruntat cu probleme de sănătate, dar, din fericire, starea sa s-a îmbunătățit. Gina și Ion Matache locuiesc în același apartament, dar în camere separate.

Citește și: Radu Siffredi, pregătit să devină tătic. Oana Matache, impresionată de gestul iubitului ei, la Power Couple: „Eu sunt o persoană căreia îi plac copiii”

În 2004, Ion Matache s-a călugărit și a plecat pe Muntele Athos, la vârsta de 40 de ani, după ce un preot i-a deschis calea către credință. În 2018, tatăl Deliei a fost nevoit să revină în țară, unde a fost operat la rinichi, apoi a urmat un tratament cu citostatice.

„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani. S-a întors forțat de împrejurimi, e un om bolnav. Și-a descoperit un cancer la rinichi. A fost o perioadă mai urâtă, dureroasă. Mai întâi a avut piciorul rupt acolo și a stat singur 6 luni. N-a fost ușor deloc. La întoarcere, nu avea cine să îl ajute, doar eu. Inițial nu a apelat la mine, eu târziu am aflat că e în spital.

Nu e de mândrie, e la locul lui. Delia a fost prima care a sărit să îl ajute. Acum este relativ independent. Locuiește cu mine. Avem un apartament cu două camere, unul într-o cameră, unul în alta. Nu mi-am pus problema ce suntem, eu mă adaptez oricum, atât timp cât nu ne jignim”, a precizat Gina Matache.