Gina Pistol a fost înşelată de două ori. Ce decizie a luat soţia lui Smiley: „Mă deranjează să ştiu că are aventuri”

Gina Pistol şi Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, mai ales că au împreună o fetiță superbă, Josephine. Blondina a recunoscut că în relaţia precedentă a fost înşelată, ba încă de două ori!

29 aug. 2023, 21:13
Gina Pistol a fost înşelată de două ori. Ce decizie a luat soţia lui Smiley: „Mă deranjează să ştiu că are aventuri”
Gina Pistol a fost înşelată de două ori. Ce decizie a luat soţia lui Smiley: "Mă deranjează să ştiu că are aventuri"

Gina Pistol a fost înşelată de două ori. Cu ceva timp înainte de căsătoria cu Smiley, Gina Pistol a avut o relație agitată cu Nicola Saikaly, un controversat milionar libanez, despre care a dezvăluit că a înşelat-o de două ori. Cei doi au fost împreuenă la începutul anilor 2000, iar povestea de dragoste a durat 7 ani.

Citeşte şi: Vica Blochina dă de pământ cu bărbații care au două femei. Ce spune fosta amantă a lui Pițurcă despre infidelitate: „Plimbi microbii de la una la alta. Care e situația acolo?”

„L-am iubit pe Nicola și încă îl mai iubesc. Dacă este vorba de vreo femeie, mai mult de o aventură cu ea nu va avea. Mă deranjează să știu că are aventuri, pentru că sunt geloasă. Noi ne vedem în continuare, eu merg acasă, acolo unde am locuit cu el”, declara la acea vreme Gina Pistol, conform Click!.

Relația celor doi a ajuns la final în 2011, după ce afaceristul a fost condamnat la 13 ani de închisoare şi arestat, fiind ulterior eliberat. „Am fost înşelată de două ori. Nu poţi să dai cu piciorul la cinci ani de relaţie, doar pentru că o tipă s-a împiedicat în baie de el”, a mai spus Gina Pistol.

Acum, Gina Pistol este mai fericită ca oricând, având o familie frumoasă alături de Smiley și de fiica lor, Josephine. cei doi sunt împreună de aproape șapte ani, iar în acest an au făcut nunta.