Gina Pistol a născut! Postarea emoţionantă făcută de Smiley pe Internet

Gina Pistol a născut, marţi, 9 martie 2021, o fetiţă perfect sănătoasă, iar artistul nu își mai încape în piele de mândrie. Cele două vedete au așteptat venirea pe lume a fetiței lor, care acum le-a umplut sufletele de bucurie.

09 mart. 2021, 19:11
Gina Pistol a născut! Postarea emoţionantă făcută de Smiley pe Internet
Gina Pistol a născut

Gina Pistol a născut! Smiley a făcut o postare emoţionantă pe pagina sa de Facebook, unde împărtăşeşte prietenilor virtuali vestea cea mare. „Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)

Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!„, a scris Smiley pe reţelele de socializare.

Gina Pistol a născut! Mesajul postat de prezentatoare

Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare„, a scris Gina.

Citeşte şi: Gina Pistol, în lacrimi cu câteva zile înainte de naștere. Ce a emoționat-o pe prezentatoarea TV

În luna septembrie a anului trecut, Gina Pistol și Smiley au anunțau că vor deveni părinți pentru prima dată. Extrem de emoționați, cei doi îndrăgostiți au făcut anunțul mult așteptat prin intermediul unui videoclip, postat pe canalul de YouTube al cântărețului. Sarcina a fost o mare surpriză, însă una extrem de frumoasă și plină de fericire.

Gina Pistol și Smiley au pregătit dormitorul bebelușei. Ei au decis ca în camera fetiței lor să predomine culoarea roz-pudră. Un îngeraș din ceramică și o veioză în formă de flamingo sunt două dintre piesele-cheie din încăpere.

Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum, mai trebuie să mă mai uit prin ea, pentru că am eu așa, o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum, mă uit în fiecare zi în ea. Așa… kit-ul pentru recoltarea celulelor stem. Și acum stau și aștept”, a mărturisit vedeta Antenei 1 într-o filmare postată pe social media de curând.

https://www.instagram.com/p/CMNKXV3Bj6p/?utm_source=ig_web_copy_link