INCREDIBIL. Ce a ajuns să facă Gina Pistol de dragul lui Alin Cocoş

Gina Pistol a pregătit un picnic de excepţie pentru iubitul ei, Alin Cocoş, abia eliberat din arest. Pentru că poate părăsi ţara, fiul lui Dorin Cocoş trebuie să renunţe în această vară la vacanţele exotice.

10 iul. 2015, 06:59
INCREDIBIL. Ce a ajuns să facă Gina Pistol de dragul lui Alin Cocoş

Gina Pistol (33 de ani) şi iubitul ei, Alin Cocoş (28 de ani), sunt obligaţi să rămână în România, astfel că se adaptează la situaţie. Cei doi au ieşit la iarbă verde, fiind surprinşi de fotoreporterii Click în timp ce-şi făceau cumpărăturile pentru un grătar perfect. Alin a ieşit din magazin cu un cărucior plin ochi cu de toate. Avea în el de la casolete cu carne, băutură, cărbuni, până la şerveţele, tăvi din aluminiu şi o ladă frigorifică.

CITEŞTE ŞI Alin Cocoş, în lacrimi la proces. De ce a plâns în faţa judecătorilor fiul lui Dorin Cocoş

„Anul acesta nu plecăm pe nicăieri în vacanţă, poate dăm o fugă până la munte, în august. Sunt foarte ocupată”, a declarat Gina Pistol.

În 2013, la începutul relaţiei lor, Alin Cocoş a dus-o pe Gina Pistol la Paris.

CITEŞTE ŞI Omul de afaceri Georgică Cornu, trimis în judecată de DIICOT

Şi alte cupluri obişnuite cu vacanţele de lux vor fi obligate să rămână în România. Cristina Rus (33 de ani) a renunţat la Maldive după ce soţul ei, Dragoş Bîlteanu (38 de ani), a fost pus sub control judiciar, fiind  acuzat de spălare de bani şi manipularea pieţei de capital. De asemenea, Marina Almăşan (48 de ani) este o altă vedetă obişnuită să fie dusă de iubitul ei în vacanţă numai peste hotare. Iubitul ei, Georgică Cornu (59 de ani), se află sub control judiciar după ce a fost arestat la domiciliu de două ori, în două dosare de evaziune fiscală şi spălare de bani.