Gina Pistol, despre momentul care i-a marcat viaţa. „Am simţit nevoia să trag pe dreapta, să îi sun pe cei dragi!”

Gina Pistol a dezvăluit momentul din viaţa sa care a marcat-o foarte mult. Vedeta se afla în trafic, iar la câteva minute după ce, din instinct, a tras pe dreapta, a auzit că a avut loc un accident!

11 iul. 2018, 13:22
Gina Pistol, despre momentul care i-a marcat viaţa. „Am simţit nevoia să trag pe dreapta, să îi sun pe cei dragi!”

Gina Pistol a mărturisit pentru csid.ro care a fost cel mai marcant moment din viaţa ei.

„Am o intuiţie bună şi sunt anumite lucruri pe care simt că nu este bine să le fac. De exemplu, mi s-a întâmplat acum ceva timp să fiu la volan, conduceam spre un eveniment, moment în care a început o furtună puternică. Am simţit nevoia să trag pe dreapta, să îi sun pe cei dragi şi să aştept câteva momente până să pornesc iar la drum. După ce am plecat, la doar un kilometru, am văzut că se petrecuse un accident rutier destul de grav, iar eu l-am evitat doar pentru că am aşteptat 10 minute pe marginea şoselei. Asta îmi întăreşte credinţa că am propriul meu sistem de alarmă. Am încredere în el foarte tare, cum am încredere şi în intuiţia mea, sunt un om care se bazează foarte mult pe asta”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol, despre viaţa ei intimă: „Sex…seara! Dar nici dimineaţa nu e rău…”

Vedeta a mai dezvăluit că nu are regrete: „Nu regret nimic. Nu sunt un om al regretelor. Cred, totuşi, că am oferit unor oameni mai mult timp decât meritau, dar nu îmi pare rău. Consider doar că am fost omul potrivit, la momentul potrivit în vieţile lor”.