Gina Pistol, dezvăluiri în lacrimi despre cel mai dificil moment din viața ei: „Era agresivă. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Gina Pistol a făcut dezvăluiri în lacrimi despre coșmarul pe care l-a trăit după divorțului părinților ei. Vedeta și-a adus aminte că a fost lăsată în grija unei persoane care a fost agresivă cu ea.

23 oct. 2023, 20:45
Gina Pistol, dezvăluiri în lacrimi despre cel mai dificil moment din viața ei: „Era agresivă. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Gina Pistol a trăit momente dificile în copilărie. Părinții ei au divorțat, lucru care a afectat-o extrem de tare. S-a simțit abandonată de aceștia și i-a fost foarte greu să accepte acea realitate.

Citește și Romică Țociu, dezvăluiri uriașe după 27 de ani de mariaj. Cum se înțelege cu Nicoleta: „Eu apar așa sporadic acasă. Au trecut vremurile alea când se uita la ceas”

Vedeta a mărturisit, în podcastul lui Mihai Morar, că a fost traumatizată de faptul că a ajuns în grija unei femei care era agresivă cu ea.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului: «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci, da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment’, a spus Gina Pistol, în podcast-ul lui Mihai Morar.

De ce a vrut Gina Pistol să se despartă de Smiley

Gina și Smiley s-au căsătorit în luna aprilie a acestui an, după o relație de șase ani. Cei doi sunt și părinții unei fetițe superbe, pe nume Josephine. Gina a mărturisit că i-a fost destul de greu să se obișnuiască cu stilul de viață al lui Smiley, care era plecat de acasă des, la concerte.

Citește și Nataşa Raab a murit la 70 de ani. Actriţa suferea de o boală gravă

„Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună‘, a declarat soția lui Smiley, potrivit Cancan.ro.