Gina Pistol, imagini de colecție din copilărie. Schimbare radicală pentru prezentatoarea de la Chefi la cuțite FOTO

Gina Pistol a decis să le dezvăluie fanilor cum arăta în copilărie, astfel că a deschis sertarul cu amintiri și le-a împărtășit câteva imagini de colecție de când era mică.

08 apr. 2021, 09:34

Gina Pistol, imagini de colecție din copilărie. Vedeta a avut o apariție spectaculoasă pe Instagram, când a profitat de clipele în care fiica ei a dormit și le-a împărtășit fanilor câteva imagini rare, realizate în copilărie.

Gina Pistol, imagini de colecție din copilărie

Gina Pistol și-a deschis sufletul în fața admiratorilor virtuali, împărtășindu-le câteva amintiri de suflet. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a postat la InstaStory două fotografii alb-negru cu ea, de pe vremea când era mică. Așa cum se poate vedea în imagini, chiar dacă anii au trecut, vedeta a rămas la fel de frumoasă și de expresivă. Două dintre schimbările observate de admiratori au fost cele de la nivelul părului, vedeta avându-l atunci blod, iar acum în șuvițe șatene, dar și faptul că în prezent trăsăturile ei sunt mult mai evidente față de atunci, scrie SpyNews.

Gina Pistol, primele probleme după ce a născut. „Nu e deloc ușor! Jos pălăria în fața mamelor!”

Smiley a spus că bebelușa seamănă atât cu el, cât și cu prezentatoarea de la Chefi la cuțite. Conform spuselor artistului, de la el a moștenit culoarea părului, iar de la mama ei buzele. „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”, a mărturisit Smiley.