Gina Pistol, mesaj extrem de emoționant: „N-am fost iubită bună, n-am fost nici cea mai bună fiică. Dar am făcut tot ce mi-a stat în putință să fiu o mamă bună pentru fiica mea. 2021 a fost cel mai bun cu mine”

Gina Pistol a transmis un mesaj extrem de emoționant vineri, înainte de a păși în 2022. Vedeta s-a deschis în fața tututor și le-a împărtășit din momentele trăite în anul abia încheiat.

01 ian. 2022, 12:49
Gina Pistol, mesaj extrem de emoționant: „N-am fost iubită bună, n-am fost nici cea mai bună fiică. Dar am făcut tot ce mi-a stat în putință să fiu o mamă bună pentru fiica mea. 2021 a fost cel mai bun cu mine”

Gina Pistol s-a arătat recunoscătoare pentru familia pe care și-a întemeiat-o. Vedeta a mărturisit că rolul de mamă a fost prioritatea ei numărul 1 în anul ce a trecut, lucru care a făcut, probabil, să fie destul de absentă din viața altora.

„A mai trecut un an, an in care nu am fost cea mai buna EU. Lui nu i-am fost iubita buna. Nici sora buna fratelui. Nici mamei mele cea mai buna fiica. Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietena. Sincera sa fiu, nici nu am incercat. N-am fost nici macar buna cu mine.

Anul asta m-am pierdut de multe ori si m-am regasit de putine. Anul asta mi-a fost dor de mine. Mi-am lipsit. Si cu toate astea am facut ceva bine. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fiu o mama buna pentru fiica mea. Anul asta, in schimb, a fost cel mai bun cu mine. Am devenit mama si noi, Smiley , am devenit mai uniti. Va doresc sanatate la minte, trup si mai ales la suflet. Sa aveti un an bun!”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Smiley a fost și el foarte emoționat de mesajul mamei fetiței lui și a lăsat și el un comentariu cât se poate de sincer: „Familia mea!Va iubesc!”.

La rândul său, Smiley le-a spus fanilor ce a însemnat pentru el anul ce a trecut. „Nu este despre cum trec anii sau despre trecerea timpului…este despre cum traiesti si ce traiesti in timpul pe care il ai, este despre a invata ce e iubirea si despre cautarea adevarului, este despre dansul pe muzica ta interioara si curajul de a-l dansa pana la capat…chiar daca nu cunosti prea bine pasii. La multi ani! Sa fiti sanatosi, sa zambiti des, sa va bucurati mai mult, sa iubiti mai mult, sa dansati mai mult, sa gustati din viata mai mult! Abia astept sa ne revedem in 2022!”, a scris artistul pe Instagram.