Gina Pistol, prima plimbare cu fetița. Imaginea de mii de like-uri publicată pe Instagram FOTO

Gina Pistol abia a născut că și-a şi scos fetița la plimbare. Vedeta a profitat de vremea frumoasă și a scos-o pe micuță prin curte, apoi publicat imaginea pe contul de Instagram.

15 mart. 2021, 20:24
Gina Pistol, prima plimbare cu fetița. Imaginea de mii de like-uri publicată pe Instagram FOTO

Gina Pistol, prima plimbare cu fetița. Vedeta a publicat imaginea pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj. Unii dintre admiratori au criticat-o, spunând că este prea devreme să facă acest gest.

Gina Pistol, prima plimbare cu fetița

„Ai adus soarele cu tine. Pentru noi e răsărit”, a scris Gina Pistol. Fanii au criticat-o dur pe aceasta, susținând faptul că este mult prea devreme să își scoată copilul afară din casă. „Fiecare face ce crede, eu o văd în continuare o nepricepută. La Asia Express era așa finuță, amiabilă, acum, de când, cu sarcina e buricul României”, „În propria curte, poți scoate copilul la soare și căldură. Azi (n.r. – duminică), la ora 16:00 erau 23 de grade la soare. Eu am născut în februarie și, pentru că era atât de cald afară, l-am scos pe copil din prima săptămână. Copiii mici nu răcesc de la aer, ci de la viruși. Nu scoți copilul pe temperaturi negative, ceață, vânt, nu îl expui mulțimii etc!” , sunt comentariile primite de Gina Pistol.Gina Pistol, apariţie video surpriză. Cum arată vedeta, la patru zile după naştere

Gina Pistol şi Smiley au devenit părinți pe 9 martie

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie, când prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a născut o fetiță sănătoasă, de 3,2 kilograme și 51 de cm. „Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol imediat după ce a devenit mămică.