Gina Pistol, prima reacţie despre „transferul” la Pro TV. Vedeta a demisionat luna trecută de la Antena 1

Gina Pistol (42 de ani) a anunţat în urmă cu o lună că se retrage momentan din televiziune, după șapte ani de colaborare cu postul Antena 1, acolo unde a prezentat emisiuni de succes ca Asia Express şi Chefi la cuţite.

16 mart. 2023, 18:53
Gina Pistol, prima reacţie despre „transferul” la Pro TV. Vedeta a demisionat luna trecută de la Antena 1
Gina Pistol, prima reacţie despre "transferul" la Pro TV. Vedeta a demisionat luna trecută de la Antena 1

Gina Pistol, prima reacţie despre „transferul” la Pro TV. După dimisia de la Antena 1, vedeta a intrat într-un carusel al zvonurilor care o dădeau „transferată” la Pro TV, acolo unde iubitul ei, Smiley, este foarte bine văzut, mai ales că este jurat la Vocea României şi co-prezentator la Românii au talent.

Citeşte şi: Care este adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a renunțat la „Chefi la Cuțite”. Fiica sa, Josephine, nu este cea care a făcut-o să plece

Gina Pistol a explicat în detaliu decizia sa de a renunța, momentan, la televiziune şi a vorbit în premieră despre posibila trecere la Pro TV. „Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destui de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineințeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la Pro TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol pentru Click!.

Citeşte şi: Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce s-a retras de la TV. Ce a ajuns să facă acum iubita lui Smiley pentru bani

Gina Pistol a anunțat în urmă cu o lună, pe pagina sa de Instagram, retragerea sa temporară din televiziune: „Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”.