Gina Pistol şi Smiley, imagini de vis din Bali. Cei doi sunt în vacanţă fără micuţa Josephine FOTO ŞI VIDEO

Gina Pistol și Smiley au ales să petreacă o vacanță romantică în Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima dată și care i-a încântat. Cei doi au reușit să îmbine utilul cu plăcutul în această călătorie, descoperind locuri noi și petrecând momente speciale împreună.

06 apr. 2024, 18:07

Gina Pistol şi Smiley, imagini de vis din Bali. După câteva zile în care Smiley s-a dedicat mai mult muncii sale muzicale, cei doi au avut parte și de momente romantice pe plajă. Au savurat cocktailuri, au dansat și au creat amintiri frumoase, iar imaginile surprinse au demonstrat cât de îndrăgostiți sunt cei doi.

Citeşte şi: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit. Mesajul pentru fani şi primele imagini de la eveniment FOTO

Gina Pistol a împărtășit cu fanii ei pe Instagram că este pentru prima dată în Bali și că se simte extrem de bine în această destinație exotică. Chiar dacă au ajuns de câteva zile, nu au avut timp să vadă toate locurile celebre din insulă, așa că își doresc să revină în viitor.

„Andrei este la camp de muzică, eu tai iarbă la câini pe aici și ce pot să zic? Mă declar fan Bali. Este prima dată când vin în Bali, sper să mai vin, pentru că este absolut superb. Nu pot să îi găsesc minusuri acestui loc: de la oameni care sunt foarte drăguți, mâncarea foarte bună, natura îmi place foarte mult, mă simt în siguranță. Mă plimb de vreo șase zile pe străzi și mă simt super safe”, a transmis Gina Pistol pe Instagram.

Citeşte şi: Marius Babanu a lansat maneaua lui Piedone. „Nu ajunge leul pradă pentru câinele de stradă / După gratii de m-ar ţine tot n-ar trece peste mine!” VIDEO

Cuplul pare să se bucure din plin de fiecare moment al vacanței lor, iar Gina Pistol a lăudat frumusețea locului, oamenii primitori și mâncarea delicioasă. Astfel, este clar că Bali a devenit o destinație specială pentru cei doi, iar experiența lor a fost una memorabilă.