Ginerele lui Bercea Mondial, în AREST LA DOMICILIU

Magistraţii Tribunalului Constanţa au decis luni cererea lui Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu arestul la domiciliu.

18 aug. 2014, 09:33
Ginerele lui Bercea Mondial, în AREST LA DOMICILIU

Ginere lui Bercea Mondial va fi pus în libertate, cu obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte ,situat în oraş Drăgăneşti – Olt. fără permisiunea judecătorului de cameră preliminară care a dispus măsura, a instanţei de judecată sau a organului judiciar, în faţa căruia se află cauza.

Pe durata arestului la domiciliu, Marius Constantin trebuie să se prezinte în faţa judecătorului de cameră preliminară, 0a instanţei de judecată sau a organului judiciar în faţa căruia se află cauza, ori de câte ori este chemat, să nu comunice cu persoana vătămată Mircea Băsescu, cu martorul Căpăţână Marian-Adrian, cu membrii familiilor persoanei vătămate şi membrii familiei martorului, să nu comunice cu toate aceste categorii de persoane direct sau indirect, pe nici o cale.

Marius Constantin a cerut să iasă din puşcărie pentru că soţia lui abia a născut şi are în grijă 2 copii şi 3 fraţi minori.

Sechestru pe palatele lui Bercea Mondial, în dosarul de evaziune de 6 milioane de euro

La începutul lunii august, Izaura, fiica lui Bercea Mondial, a născut o fetiţă. Este cel de-al doilea copil al Izaurei.

Pe de altă parte, avocatul familiei a anunţat la Constanţa că Bercea Mondial vrea să facă un nou denunţ, în baza unor noi înregistrări.

„Am prezentat documente din care rezultă situaţia socială deosebită în care se găsesc clienţii mei şi am reiterat încă o dată problemele legate de săvârşirea faptei. Nu-şi dă seama de ce se găseşte acolo. Niciun moment nu a exercitat acte de constrângere asupra domnului Băsescu. Eu sunt încrezător, chiar dacă e vorba de un complet de vacanţă, aş spune”, declara Pavel Abraham, avocatul lui Marius Constantin, înainte de pronunţarea deciziei.
 
 
Ginerele lui Bercea Mondial a fost arestat pentru santajarea fratelui presedintelui. Marius Constantin este inchis la Penitenciarul Poarta Alba.