Gino Iorgulescu, anunţ IMPORTANT despre transmisia tv a meciurilor din Liga 1

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a anunţat că pe 15 mai vor fi cunoscute televiziunile ce vor transmite meciurile din Liga I, cu precizarea că la un canal de televiziune se vor putea vedea toate meciurile etapei şi nu doar câteva.

09 apr. 2014, 12:20
Gino Iorgulescu, anunţ IMPORTANT despre transmisia tv a meciurilor din Liga 1

„La ora aceasta nu ştim foarte multe lucruri, cert e că am anunţat că în data de 15 mai am putea avea definitivarea contractelor cu televiziunile care vor da aceste meciuri. Dar, se înţelege că au acces toate televiziunile ca să poată transmită meciurile.

Dacă se transmit, vor da toate meciurile, nu un pachet. În aceste condiţii e mult mai favorabil pentru ultimul consumator. Pentru că el dacă are un contract cu o televiziune, vede toate meciurile, nu trebuie să aibă 2 contracte cum a fost până acum, unul pe Digi şi unul pe Dolce. În data de 15 mai vom şti”, a declarat Gino Iorgulescu, citat cu Agerpres, cu prilejul unei conferinţe de presă.

Citeşte şi DREPTURI TV: Ce posturi TV vor transmite meciurile din Liga 1. Lovitură pentru Digi şi Dolce Sport

Firma malteză Inter Sky Brodcast, deţinătoarea drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I pentru următoarele 5 sezoane, oferă cluburilor suma de 27,5 milioane euro net pe an, plus 20 la sută din publicitatea încasată de televiziuni la transmiterea meciurilor.

Citeşte şi Lovitură pentru microbişti: Vor plăti în plus pentru meciurile din Liga 1