Giovanni Becali a vrut să pună mâna pe averea unuia dintre cei mai celebri români. Putea fi primul miliardar după 1989, peste Ion Ţiriac: „Hai, bă, să-l tâlhărim!” VIDEO

Giovanni Becali a oferit detalii uluitoare despre oportunitățile ratate ale celebrul artist Gheorghe Zamfir și despre potențialul său de a deveni cel mai bogat om din România.

16 mart. 2024, 13:18
Giovanni Becali a vrut să pună mâna pe averea unuia dintre cei mai celebri români. Putea fi primul miliardar după 1989, peste Ion Ţiriac: „Hai, bă, să-l tâlhărim!” VIDEO
Giovanni Becali a vrut să pună mâna pe averea unuia dintre cei mai celebri români. Putea fi primul miliardar după 1989, peste Ion Ţiriac”"Hai, bă, să-l tâlhărim!"

Giovanni Becali a vrut să pună mâna pe averea unuia dintre cei mai celebri români. Fostul impresar susține că absența unui manager eficient l-a împiedicat pe naist să-și maximizeze potențialul financiar și de recunoaștere internațională. În timp ce se afla în Paris, acolo unde fugise din România, înainte de 1989, Ioan Becali a remarcat impactul impresionant pe care-l avea Gheorghe Zamfir în străinătate și crede că acesta ar fi putut deveni primul miliardar al României, depășindu-l pe Ion Țiriac, dacă ar fi avut un agent cu conexiuni la cel mai înalt nivel.

În podcast-ul lui Damian Drăghici, Giovanni Becali își exprimă regretul că nu a avut oportunitatea să-l reprezinte pe Gheorghe Zamfir și să-i maximizeze potențialul financiar.

„Arată-mi un actor, un muzicant, un țambalagiu… Ce vrei tu! Dacă n-are un promotor care sa-l promoveze, tot degeaba. Mergeam pe Champs-Élysées și pe toți stâlpii era ăsta cu naiul… Cum îi spune? Zamfir! Ziceam să-l găsim pe undeva și să-l tâlhărim, are prea mulți bani ăsta! Bă, frate, numai el peste tot. Și cum a ajuns omul ăsta? Vezi, să n-aibă un manager… Zamfir putea să fie primul miliardar din România. În locul lui Țiriac și al altora”, a spus Giovanni Becali.

Citeşte şi: Ioan Becali anunţă că pregăteşte un film cu viaţa lui: „Se va numi Don Giovanni”. Dezvăluiri despre mafie, Securitate şi soţia agăţată „pe trotuar”: „Fratele meu, eu am angajaţi care să dea şi mesaje de pe telefon pentru mine”

Cu o carieră muzicală impresionantă și recunoaștere internațională, Gheorghe Zamfir rămâne unul dintre cei mai remarcabili artiști români. Totuși, conform lui Giovanni Becali, absența unei management adecvat i-a limitat potențialul financiar și i-a îngreunat calea către vârfurile succesului.

„Îmi aduc aminte când a început Țiriac să se ocupe de Boris Becker. Avea un antrenor sas, plecat și el din România. L-au luat pe Becker de mic, l-au făcut campion. Când a câștigat Becker primul Wimbledon, l-a bătut Țiriac pe spate pe Gunther Bosch, i-a zis că au dat lovitura. Pe Țiriac l-am cunoscut înainte de Mondialul din Italia. Aranjase o partidă amicală cu Germania și acolo l-am cunoscut și eu”, a mai spus Ioan Becali.