Giovanni Becali şi-a dat în judecată fiul

Dacă anul trecut Giovanni Becali refuza să plătească pensia alimentară băiatului pe care l-ar fi făcut în urmă cu mai mulţi ani, deşi a fost obligat printr-o hotărâre judecatorească, acum cere diminuarea acesteia.

31 ian. 2014, 11:30

Impresarul şi-a dat recent fiul în judecată şi le cere magistraţilor să fie de acord să plătească mai puţini bani, scrie cancan.ro. Deocamdată, nu s-a stabilit când va fi primul termen de judecată, însă cu certitudine vărul finanţatorului Stelei, Gigi Becali, nu va abandona lupta.

Atitudinea lui Gigi Becali faţă de propriul fiu contrastează cu generozitatea despre care vorbeşte în interviuri. În timp ce la televizor se laudă că parcagiilor le da şpăgi grase, Becali este foarte „chibzuit” atunci când vine vorba de copilul său.

Nu numai Giovanni Becali a apelat la justitie, ci şi Aida Giurumescu, femeia care a afirmat de mai multe ori că are un copil cu el. Ea se războieşte cu acesta în instanţă de ani buni, iar recent a obţinut executarea silită a impresarului. Femeia vrea să recupereze astfel 85.000 euro, suma care reprezintă pensia alimentară a copilului pentru mai mulţi ani.